Loting voor de eerste editie van de Krembassy 2016 bij café Kremer Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Loting voor de eerste editie van de Krembassy 2016 bij café Kremer

Loting voor de eerste editie van de Krembassy 2016 bij café Kremer

Na op zaterdag 13 feb begonnen te zijn met de voorrondetoernooien van de 1ste Krembassy 2016 bij cafe Kremer en op vrijdag 20 mei de laatste te hebben gehad is het dan zover dat erop zaterdag 4 juni begonnen kan worden met de finaleweek voor de 32 geplaatste spelers.

De organisatie en wedstrijdleiding van dit evenement Dick en Marijke Kremer en Dinand Kist hebben kunnen bewerkstelligen dat er een hoofdprijs op staat van 500€ dankzij de plaatselijke sponsoren in Vroomshoop e.e en zeer tevreden zijn met de vele reacties die er te horen zijn op fb en in het cafe. Verder heeft iedere geplaatste speler een geldprijs. Er werd op 7 dartbanen gespeeld iedere voorronde en de halve finalisten gingen door. Zo hield je na 8 voorrondes dus 32 spelers over.

En hier volgt de loting van de wedstrijden die dus beginnen op zaterdag 4 juni vanaf 13.00 in cafe Kremer te Vroomshoop. Er worden 4 middagwedstrijden gespeeld en 4 avondwedstrijden op de 4 en 5 juni. Daarna gaat het verder door de week met avondwedstrijden(die beginnen vanaf 19.30) om dan op zaterdagavond 11 juni nog 2 kwartfinales af te werken en dan het hoogtepunt te hebben vanaf 14.00 met de halve finales en finale op de zondagmiddag 12 juni. Er deden in totaal meer dan 150 darters mee ,waaronder het Vroomshoops talentje van 10 jaar Daan Beernink die zich wist te plaatsen bij de 3e voorrondeavond) en ze kwamen overal vandaan om een poging te doen zich te plaatsen, Almere/Groningen/Nieuwleusen/Ter Apel/ Emmen/ Haaksbergen/ Veendam, de Krim etc. Er wordt in de 1ste ronde gespeeld 501 best of 5 legs/ 5 sets. Daarna bouwt het zich vanzelf op best of 7/9/11/13 sets. Er wordt een tribune geplaatst in het cafe en een ieder kan zijn darter aanmoedigen en de wedstrijd bekijken. Iedere deelnemer heeft zijn opkomstliedje doorgegeven en komt dus op met dat liedje en er zijn een aantal walk-on girls geregeld.

Laatste 32:

M Beernink- M Bernhardt (Vroomshoop), E Fokke(Almelo)- J Brink(Kloosterhaar), J Ballast(Vroomshoop)- S Doddema(Veendam), B Boezelman (Ommen)- K Veneberg (Den Ham), R Wisnieuwski(Rijssen)- W Zomer(Vroomshoop), G Stubbe(Vroomshoop)- M Nijeboer (Hardenberg), B Blokhuis (Geesteren- J Drenth (Sibculo), S Koninenbelt (Nijverdal)- C Zorgdrager (Vroomshoop), M Pape (Sibculo)- B de Lange (Westerhaar), D v/d Veen (Nieuwleusen)- J Wachtmeester (de Krim), M Snippe (Vriezenveen)- D Beernink(Vroomshoop), G v Raalten (Wapenveld)- C Kist/B Gerrits (Vroomshoop), M Libbers (Borne)- L Snippe (Westerhaar), D Koers (Zwolle)- A Kolenbrander (Rijssen), F Roosenbrand (Almelo)- M Rouwkema (Groningen), M Stoeten (Vroomshoop)- J Kelder (Westerhaar).

Het wordt een hele strijdt die week en wie zal zich kronen tot kampioen Krembassy 2016, kom lekker kijken en dan is het Lets Play Darts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws