Luc Clemens wint bij De Valk, Noijens en Van de Putten winnen koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Luc Clemens wint bij De Valk, Noijens en Van de Putten winnen koppels

Luc Clemens wint bij De Valk, Noijens en Van de Putten winnen koppels

Op zondag 3 mei werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in café de valk in Dongen Er werd een single en een koppel toernooi afgewerkt. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de single k.o.. Aansluitend was er ook nog een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Na de poulewedstrijden plaatsten Marjolein Noijens en Willem van de Putten zich voor de finale na winst op Willy van de Wiel en Nico Steenbergen. In de andere halve finale wonnen Corné van Mastrigt en Luc Clemens van Dennis van Strien en Tim Hoevenaars en werden eveneens finalisten. In de finale was er een overtuigende zege van van 4-1 voor Marjolein en Willem die het toernooi wonnen.

De verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Dennis Eysermans en Corné de Hoogh tegen Dean de Wulf en Thijs Gremmen.

De hoogste uitworp ging naar Dennis van Strien met 130 punten. Corné de Rooij had een 126 uitworp, Roger Hellebrand had uitworpen van 113 en 102 en Marjolein Noijens 101.

Hierna gingen de singles van start. Luc Clemens ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Dean de Wulf. Ad Timmermans klopte zijn koppelmaatje Roger Hellebrand in de andere halve finale. Alle legs moesten worden gespeeld in de finale, het lukte tenslotte Luc Clemens om de beslissende dubbel te gooien, en werd hiermee voor de eerste keer winnaar van een singletoernooi in De Valk, proficiat.

Willy van de Wiel was ontketend in de finale van de verliezersronde en won met 3-0 van Corné van Mastrigt.

De hoogste uitworp moesten worden gedeeld door Luc Clemens en Dean de Wulf die beiden 120 uit gooiden. Luc had ook nog uitworpen van 106 en 102, Roger Hellebrand had een 111 finish.

In totaal werd er 22 keer 180 gegooid, allen natuurlijk beloond met een gratis consumptie. Dean de Wulf was met 5 stuks de beste. Corné van Mastrigt en Willy van de Wiel hadden er 4. Peter Driessens en Peter Groeneveld gelukte dat 2 keer, Peter Groeneveld pakte ook nog een extra prijs van 25 euro door de 20.90O te gooien. Ad Timmermans, Jurgen Evers, Thijs Gremmen, Dennis van Strien en Corné de Rooij hadden ook een 180.

De uitslag:
WINNAARSRONDE SINGLE WINNAARSRONDE KOPPELS
1. Luc Clemens 1. Marjolein Noijens – Willem van de Putten
2.Ad Timmermans 2. Luc Clemens – Corné van Mastrigt
3. Dean de Wulf 3. Dennis van Strien – Tim Hoevenaars
Roger Hellebrand Willy van de Wiel – Nico Steenbergen
5. Marjolein Noijens
Corné de Rooij
Bob Renard
Peter Driessens

Volgende toernooi voor deze ranking is op donderdag 14 mei om 13:30 uur.

Kijk ook op www.falkie.nl voor meer info.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws