Luc Peters wint maandagranking Beuningen, Mackelly van de Logt 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Luc Peters wint maandagranking Beuningen, Mackelly van de Logt 2e

Met 19 deelnemers was het weer gezellig druk in sportcafé de Vrijboom. In 5 mooie poules werd er weer fel gestreden. Beste dame deze avond was Mariska van Beest. De finale van de verliezers ronde werd gewonnen door haar broer Martijn van Beest. Hij versloeg in deze finale Maikel van Reeken met 4-2. De finale van de winnaars ronde kende dezelfde winnaar als vorige week; Luc Peters. Hij maakte er een one-man show van tegen Mackelly van de Logt door deze met 5-0 te verslaan. Hoogste finish van de avond was ook voor Luc Peters met een mooie 144.

Volgende week maandag 13 februari is er weer een 501 toernooi in sportcafé de Vrijboom. Voorinschrijven kan door je naam in een sms of app te sturen naar 06-51283944.

Ook wil ik nog de mooie prestaties op de Dutch Open noemen;

Bij de junioren wist Jerry Kaldenberg een mooie derde plaats in de wacht te slepen.

Bij de Aspiranten was het Stijn van de Berg die zelfs de tweede prijs wist te bemachtigen.