Mackelly van de Logt verslaat Beest bij De Vrijboom in Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mackelly van de Logt verslaat Beest bij De Vrijboom in Beuningen

In 3 mooie poules werd er deze maandag, 18 september, gestreden in sportcafé de Vrijboom. Beste dame deze avond was Lisa Schattevoet. Winnaar van de verliezers ronde was Stijn van de Berg die met 4-2 Tom Tersluisen wist te verslaan. In de winnaars ronde was het Mackelly van de Logt die Martijn van Beest weet te verslaan met 5-1. Milan Oskam wist deze avond de hoogste finish te gooien namelijk 141. Alle standen zijn weer bijgewerkt op www.sportcafedevrijboom.nl

Aanstaande zaterdag, 23 september, is er weer een RDB ranking voor zowel de jeugd als de senioren in sportcafé de Vrijboom. 12:30 uur start de jeugd ranking in 2 klasse; aspiranten en junioren. Café is om 11:30 open. De finales zullen rond 16:00 uur zijn.

Vanaf 17:30 kunnen de senioren inschrijven voor hun ranking tot 18:30 uur. Om 19:00 uur starten we met deze ranking. De finales zullen rond 23:45 zijn.

Volgende week maandag, 25 september, weer een 501 toernooi in sportcafé de Vrijboom.