Maikel Verberk verslaat Mackelly van de Logt in finale bij De Vrijboom Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Maikel Verberk verslaat Mackelly van de Logt in finale bij De Vrijboom

Met 25 deelnemers was het weer gezellig druk deze maandag, 28 september, in sportcafé de Vrijboom. Het niveau was weer uitstekend en in dit heren geweld wisten weer drie dames de winnaars ronde te bereiken. Hermie van Orsouw was met 4-0 te sterk voor Michelle Verberk, Maisy Peters wist een leg van Jordy Terburg af te snoepen, 4-1 en Jacqueline Jansen had kans op veel meer tegen Richard Waij maar ging er uiteindelijk met 4-2 met opgeheven hoofd vanaf.

De finale van de verliezers ronde ging met 4-2 naar Martijn Schoenmakers. Hij wist de sterk spelende Nick Livius van zich af te houden. Nick was in de halve finale op weg naar een negen darter. Helaas werden het er 13.

De eerste halve finale in de winnaars ronde ging met 4-1 naar Mackelly van de Logt. Hij begint een struikelblok voor Danny van Klompenburg te worden. De andere halve finale was van zéér hoog niveau en ook nog eens kei spannend! Met 4-3 weet Maikel Verberk Jordy Terburg te verschalken met onder andere een 121 finish en een beslissende 107 finish.

In de finale dendert Maikel vrolijk verder en Mackelly kijkt er lachend naar. Met 5-1 weet Maikel deze maandag finale naar zich toe te trekken. Hij komt langzaam op Winmau niveau zullen we maar zeggen.

Het “Mistery” balletje was 138 deze is niet gegooid. Volgende week maandag, 5 oktober, groeit hij weer langzaam naar de € 100,00.

Wie niet kan wachten aankomende woensdag, 30 september, is er weer een 170 toernooi. De laatste van september en dan gaat de pot van het 170 toernooi er gegarandeerd uit. Hij gaat tussen de € 50,00 en € 75,00 uitkomen. We spelen best of 11 in de poules met aansluitend winnaars – verliezers ronde. Voorinschrijven stuur je naam in een sms of app naar 06-51283944.