Maikel Verberk wint van Levy Frauenfelder bij De Vrijboom Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Maikel Verberk wint van Levy Frauenfelder bij De Vrijboom Beuningen

Met 6 mooie poules was het weer gezellig druk deze maandag, 1 februari, in Sportcafé de Vrijboom. Beste dame deze avond was Larissa Span. Zij wist in dit mannengeweld netjes overeind te blijven en als eerste uit de poule de winnaars ronde te bereiken. Helaas was hierin haar “lover” te sterk.

De finale van de verliezers ronde was een prooi voor de, nog net niet volwassen, Larske Fransen. Hij wist Roland nipt voor te blijven met 4-3.

De eerste halve finale was voor een ontketende Levy Frauenfelder. Hij wist Patrick van Olderen met 4-2 te verslaan. De andere halve finale was voor de kersverse en voor het eerst in de historie van het Nederlands darten ”back to back” Dutch Open junioren kampioen! Maikle Verberk. Mackelly van de Logt stond niet slecht te spelen maar Maikel is in deze vorm gewoon een maatje te groot, 4-1.

De finale was van zéér hoog niveau. Mooie scores 4 x 180, een 102 finish voor Levy en voor de wedstrijd een 108 finish voor Maikel met Levy naar 12 Pijlen op dubbel 5. Om maar even het niveau aan te geven. 5-2 voor Maikel deze maandagavond.

Het “Mistery” balletje was 112. Deze is niet gegooid dus zal de pot op maandag 15 februari doorgroeien boven de € 150,00.

U leest het goed volgende week maandag is er geen 501 toernooi ivm de carnaval.

Ik wens iedereen een hele fijne carnaval toe. Alaaf Alaaf Alaaf.