MariFlex Group en Dartfreakz.nl gaan meerjarige samenwerking aan Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

MariFlex Group en Dartfreakz.nl gaan meerjarige samenwerking aan

MariFlex Group en Dartfreakz.nl gaan meerjarige samenwerking aan

De MariFlex Group uit Vlaardingen en Dartfreakz.nl gaan een meerjarige samenwerking aan. Dartfreakz.nl wordt de mediapartner van het bedrijf, dat in de dartswereld een bekende naam is door het MariFlex Open en de sponsoring van wereldtoppers Jan Dekker, Joey ten Berge, Willy van de Wiel, Darryl Fitton, Tony O’Shea en sinds kort ook jeugdwereldkampioen Jimmy Hendriks. Ook is de MariFlex Group, met vestigingen in Nederland, de VS, Singapore en Zuid-Korea, één van de hoofdsponsors van de Zuiderduin Masters.

Ruud Cogels, managing director van de MariFlex Group, over de meerjarige deal: “Dartfreakz.nl is één van de meest toonaangevende dartsnieuwssites van Nederland. We willen samen met Dartfreakz.nl de dartsport een extra impuls geven. Dartfreakz.nl is de meest stabiele dartnieuwssite van de laatste jaren en wij hebben een groot vertrouwen in het team achter Dartfreakz.nl.”

Bas van den Berk, eigenaar van Dartfreakz.nl, over het contract met MariFlex: “Nederland zit in een recessie, waardoor het vinden van adverteerders lastig is. We zijn dan ook trots dat MariFlex met ons in zee gaat als primaire mediapartner . Als zodanig kunnen we veel betekenen voor de evenementen en spelers van MariFlex.”

De MariFlex Group is wereldwijd actief in de overslag van vloeistoffen. Hierbij moet gedacht worden aan het laden en lossen van schepen, maar ook het leegpompen van gestrande schepen. Met specialisten én een eigen productielijn is MariFlex in staat voor elke opdracht een pomp te maken. Voor meer info verwijzen we u graag door naar www.mariflex.net.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws