MDT MainEvent zondag met €1100 geg. prijzengeld, nu 16 deelnemers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

MDT MainEvent zondag met €1100 geg. prijzengeld, nu 16 deelnemers

MDT MainEvent zondag met €1100 geg. prijzengeld, nu 16 deelnemers

Aanstaande zondag is het eerste grote dartsevent van Mydartstraining. Naast de HighRoller die voor de eerste keer op unieke wijze in Nederland wordt georganiseerd, organiseert Mydartstraining ook een "normaal" toernooi met €15,- inschrijfgeld. Het gegarandeerde prijzengeld voor het MainEvent bedraagt €1100,- en momenteel staat de teller op 16 deelnemers.

Inschrijven voor het MainEvent dient te gebeuren voor zaterdag 23:59 uur. Alleen de spelers die meedoen aan de HighRoller mogen zich op de dag zelf nog inschrijven op het moment dat ze zijn uitgeschakeld. Voor dit event is een premium lidmaatschap NIET vereist!

Schrijf je snel in en maak kennis met de vernieuwingen die Mydartstraining in de dartswereld aan het brengen is. Door middel van verschillende inschrijfgelden (Buy-ins) maakt Mydartstraining de toernooien niet alleen aantrekkelijk en vernieuwend voor de goede speler, maar ook de "mindere" darters komen nu onderling in toernooien waardoor het pleziergehalte automatisch omhoog gaat.

Inschrijven voor het MainEvent kan op http://darttraining.nl/grand-final-2016/. Wil je aan het FunEvent meedoen? Dan moet je snel zijn. Al meer dan de helft van het maximum aantal plaatsen is bezet!

Mydartstraining onderscheidt zich naast de creatieve manier om toernooien te organiseren ook met een software die is ontwikkeld speciaal voor de dartssport. Iedere speler krijgt een profiel op www.mydartstraining.nl en alle resultaten worden per speler bijgehouden zodat iedereen zijn of haar vorderingen kan volgen tijdens de toernooien!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws