Michael van Gerwen op weg naar volgende hoogtepunt in zijn leven Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Michael van Gerwen op weg naar volgende hoogtepunt in zijn leven

Michael van Gerwen op weg naar volgende hoogtepunt in zijn leven

Terwijl Van Gerwen het verlies van gisteren nog aan het verwerken is kijkt hij alweer uit naar een volgende hoogtepunt in zijn leven. Ditmaal heeft het echter niets met darts te maken, hooguit dat Vincent van der Voort getuige zal zijn voor Michael. Aanstaande vrijdag 1 augustus zal Mighty Mike namelijk in het huwelijksbootje stappen met zijn aanstaande, Daphne Govers. “Het huwelijk en het feest achteraf zal wel gewoon plaatsvinden in Vlijmen,” liet Van Gerwen al weten tijdens zijn huldiging in januari.

Gisteren stonden de tranen in de ogen van Michael na de verloren finale tegen Phil Taylor. Ook in januari tijdens de huldiging toen Michael de datum van zijn huwelijk met Daphne bekend maakte toonde hij zijn emotionele kant zoals Nederland die zelden eerder zag. Hij zei dat ‘hij’ niet wereldkampioen is geworden maar dat ‘onze’ titel was, doelend op Daphne die het ook niet droog kon houden. Dit toont nogmaals aan hoe belangrijk Daphne is voor de huidige nummer één van de wereld.

Na het huwelijk en het huwelijksfeest aanstaande vrijdag reist het getrouwd stel af naar Bali voor de huwelijksreis. Aansluitend zullen ze naar Singapore doorvliegen voor de Singapore Darts Masters welke op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus worden gespeeld.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws