Mike van Duivenbode is de sterkste op 2e Winners Zomerranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mike van Duivenbode is de sterkste op 2e Winners Zomerranking

Mike van Duivenbode is de sterkste op 2e Winners Zomerranking

Vrijdagavond 16 juni werd in Numansdorp het 2e toernooi van de Winners Zomerranking afgewerkt in het altijd gezellige Winners Café. Ditmaal waren het 49 deelnemers die door middel van een poulefase mochten uitmaken wie er in de winnaarsronde en verliezersronde terecht zouden komen. Zoals altijd zaten daar weer enkele zware poules tussen waardoor onder andere Dylan van Schijndel en Ferry Wennekes in de verliezersronde mochten verder spelen.

Uiteindelijk was het ook die Ferry Wennekes die de finale van de verliezersronde haalde, door in de halve finale Dylan van Schijndel te verslaan. Aan de andere kant was het broertjelief Lesley ‘Ad’ van Schijndel die wel de finale wist te halen door in de halve finale af te rekenen met Joey ‘Don’ Rus Hartland. In de finale kende Ferry geen mededogen en schreef met een 4-0 overwinning de verliezersronde op zijn naam.

Kwartfinale:
Ricardo de Vries 0-2 Ferry Wennekes
Dylan van Schijndel 2-0 Tim van den Berg
Lieve Raap 1-2 Joey Rus Hartland
Vincent Goudswaard 1-2 Lesley van Schijndel

Halve finale:
Ferry Wennekes 3-2 Dylan van Schijndel
Joey Rus Hartland 0-3 Lesley van Schijndel

Finale:
Ferry Wennekes 4-0 Lesley van Schijndel

In de winnaarsronde kende Mike van Duivenbode een ijzersterk toernooi. Zonder legverlies werden achtereenvolgend Marian Levai, Anoop Ramdajal, Jaimy van Bavel en Mitchell von Schukkmann verslagen. Ook Marnix de Beer versloeg zijn tegenstanders met duidelijke cijfers en zo konden we spreken van een terechte finale. De finale werd er een van een hoog niveau. Marnix liet van zich spreken door onder andere 4 stuks aan 180’ers er tegen aan te gooien, maar het was Mike die het constantste van het spel had en met 5-2 het 2e toernooi van de Winners Zomerranking op zijn naam schreef.

Kwartfinale:
Michael van der Veer 0-3 Marnix de Beer
Roy Moerenhout 2-3 Raymond van den Ende
Jaimy van Bavel 0-3 Mike van Duivenbode
Mitchell von Schukkmann 3-0 Justin Schilperoord

Halve finale:
Marnix de Beer 4-1 Raymond van den Ende
Mike van Duivenbode 4-0 Mitchell von Schukkmann

Finale:
Marnix de Beer 2-5 Mike van Duivenbode

De hoogste finish kwam net als vorige week uit handen van Jisse de Boer, ditmaal met een 156 finish. De meeste 180’ers kwamen uit de hand van Marnix de Beer met 9 stuks en beste dame werd opnieuw Sheila de Man met haar plek bij de laatste 16 van de winnaarsronde.

Zowel de foto’s als de rankingstand is terug te vinden op www.hw-darts.nl en we hopen iedereen weer te verwelkomen op het 3e toernooi van de Winners Zomerranking op vrijdagavond 3 juli!

~HW Darts~

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws