Mogelijkheid voor aanschaffen van CLoD-pakket voor externe partijen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mogelijkheid voor aanschaffen van CLoD-pakket voor externe partijen

Mogelijkheid voor aanschaffen van CLoD-pakket voor externe partijen

Alle lidorganisaties van de NDB hebben tijdens de afgelopen maanden pakketten en startbewijzen kunnen bestellen voor de Champions League of Darts 2015 die op zaterdag 29 augustus op het programma staat. Omdat de pakketten niet zijn uitverkocht, worden de overgebleven pakketten aangeboden aan externe partijen, zoals horecagelegenheden. Dit betreft dus een CLoD ticket voor de heren, dames, junioren, meisjes en aspiranten. Het is alleen mogelijk om een geheel pakket af te nemen, dus het afnemen van losse tickets is niet mogelijk.

De externe partijen zijn net als de lidorganisaties verplicht om een toernooi/ranking aan de tickets te verbinden en dit evenement mag alleen open zijn voor leden van de lidorganisatie waarin het evenement georganiseerd wordt. Dit besluit geeft de organisatie van de CLoD de mogelijkheid om het aantal deelnemers te maximaliseren. Deze pakketten dienen uiterlijk op 1 augustus te zijn besteld en betaald. De namen van alle CLoD deelnemers dienen voor 10 augustus aan de NDB te zijn doorgegeven.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws