Morgen de vierde kwalificatiedag Peelland Dart Bond bij Oranjebar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Morgen de vierde kwalificatiedag Peelland Dart Bond bij Oranjebar

Morgen de vierde kwalificatiedag Peelland Dart Bond bij Oranjebar

Morgen, maandagavond, valt na de vierde kwalificatiedag de beslissing welke twee heren en twee dames de Peelland Dart Bond vertegenwoordigen tijdens de NL-team kwalificaties.

Maandagavond 23 mei staat er veel op het spel voor die dartspelers van de Peelland Dart Bond die de wens hebben om uit te komen voor het Nederlands Team.

Dan zal namelijk de laatste van in totaal vier kwalificatie toernooien worden gespeeld en de best twee heren en dames in de eindstand zullen een deelnamebewijs ontvangen om namens de PDB deel te nemen aan de NL-team kwalificatiedag waar bij een plaats in de Nederlandse selectie kan worden afgedwongen, plaats van handeling is natuurlijk de Oranjebar in Mariahout.

In de afgelopen maanden zijn reeds drie kwalificatie toernooien gespeeld maar heeft geen enkele deelnemer een echt onderscheid kunnen maken waardoor alles dicht bij elkaar zit en er nog veel kanshebbers zijn. Het toernooi begint maandag om 20:00 uur en iedere bij de PDB aangesloten dartspeler mag aan de kwalificatiedag deelnemen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws