Morgen staat vijfde Oranje Super Ranking bij Oranjebar op programma Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Morgen staat vijfde Oranje Super Ranking bij Oranjebar op programma

Morgen staat vijfde Oranje Super Ranking bij Oranjebar op programma

Morgen wordt de vijfde ranking van een reeks kwalificatiedagen in de 14e editie van de Oranjebar Super Ranking gespeeld. De 16 best geplaatste spelers die minimaal 4 keer hebben deelgenomen tijdens de kwalificatie zullen worden uitgenodigd voor deelname aan de finaledagavond waarop gegarandeerd €500.= aan prijzengeld tussen alle deelnemers verdeeld zal worden.

De Oranjebar Super Ranking staat bekend dankzij de regelmatige deelname van bekende dartspelers in combinatie met deelnemers die als liefhebber te boek staan. Het hoge niveau waarop gespeeld wordt biedt de dartspelers die hun spel willen verbeteren een unieke mogelijkheid om zich met zogenaamde toppers te meten waardoor er 12 weken onder druk kan worden getraind met de mogelijke beloning van deelname aan de finaledag.

Voor de deelnemers kan hun prestatie tijdens dit toernooi nieuwe deuren openen daar er regelmatig scouts van 1e Divisie, eredivisie en SLN teams aanwezig evenals vertegenwoordigers van bedrijven die bekend zijn met sponsoring in de dartwereld.

Meer informatie over de OSR 14 kunt u hier vinden en voor uitslagen of volledige tussenstand kunt u hier terecht.

De zesde kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt morgen, dinsdag 10 maart 2015 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws