Mydartstraining: 5.000 euro over aan prijzengeld over 4 klassen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mydartstraining: 5.000 euro over aan prijzengeld over 4 klassen

Mydartstraining: 5.000 euro over aan prijzengeld over 4 klassen

Sinds dit jaar is Mydartstraining aardig aan het verspreiden met de trainingen over heel Nederland. Is er bij jou nog geen trainingsplek in de buurt, dan is het premium lidmaatschap wel iets voor jou. Mydartstraining biedt namelijk op verschillend niveau de darts sport aan om ervoor te zorgen dat toernooien bezoeken voor iedere darter weer interessant wordt. Dit jaar heeft Mydartstraining 4 verschillende klassen, namelijk de hoofdklasse, eerste klasse, tweede klasse, tweede klasse dames en derde klasse. Om mee te doen met deze toernooien dien je het premium lidmaatschap bij Mydartstraining af te sluiten wat voor dit jaar nog maar 17,50 is. Daarnaast mag je dit jaar meedoen in de klasse waar jij je voor inschrijft, en ook nog met de toernooien van een klasse hoger. Mydartstraining probeert een systeem op niveau op de grond te krijgen waarbij elke darter op lange termijn voordeel uit heeft. Doordat spelers die nog geen topniveau hebben nu toernooien kunnen bezoeken waarbij ze niet meer bang hoeven te zijn dat de beste spelers ook in die klasse meespelen verwacht Mydartstraining dat het landelijk niveau door dit systeem in de toekomst omhoog zal gaan in de toekomst.

Daarnaast hanteert Mydartstraining tijdens deze geldtoernooien ook een erg mooi promotiesysteem. In de algemene voorwaarden staat er per klasse hoeveel euro je maximaal als speler mag verdienen alvorens je omhoog promoveert. Zo kan je proberen een persoonlijk doel voor jezelf te stellen door je in een klasse in te schrijven en te proberen genoeg geld in deze klasse te verdienen waardoor je weer omhoog promoveert. Ook belooft Mydartstraining dat er in de toekomst meer klassen worden gecreëerd op het moment dat er genoeg premium leden zijn aangesloten bij Mydartstraining, en zal er in de toekomst ook meer prijzengeld worden uitgekeerd.

Wil je een uitgebreide uitleg lezen over de opzet van de toernooien van Mydartstraining? Klik dan op onderstaande link waarin D'ltri Somai uitlegt hoe het allemaal in elkaar zit en waarom het premium lidmaatschap voor iedere darter een aanwinst is. Ook kan je jouw lidmaatschap makkelijk online afsluiten door je aan te melden op de website. Het unieke van Mydartstraining is dat iedere speler een persoonlijke profiel krijgt waardoor iedere speler zijn/haar persoonlijke resultaten nauwkeurig in de gaten kan houden en begin de website een Facebook onder de darters te worden.

Voor meer informatie klik hier: http://darttraining.nl/nog-e5000-aan-prijzengeld-weg-te-geven-dit-jaar-careertournements-voor-elke-darter-een-aanwinst/

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws