DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Mydartstraining 8 oktober met HighRoller, MainEvent en FunEvent | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Mydartstraining 8 oktober met HighRoller, MainEvent en FunEvent

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔13.september 2017 17:44:34
Mydartstraining 8 oktober met HighRoller, MainEvent en FunEvent

Op zondag 8 oktober organiseert Mydartstraining haar derde grote dartsevent. Mydartstraining is bezig met een geheel nieuw concept waarbij er toernooien worden georganiseerd voor ieder niveau. Hierdoor is het voor elke dartspeler leuk om op zondag 8 oktober mee te doen met één van de drie toernooien die op deze dag worden aangeboden. D’ltri Somai legt hieronder meer uit over deze dag en over het concept van Mydartstraining.

Wat houdt het dartsevent op zondag 8 oktober precies in?
Wij organiseren op deze dag drie verschillende dartstoernooien. Het FunEvent is het eerste event van de dag. Dit toernooi start om 11:00 uur en is speciaal voor spelers die weinig tot geen dart-ervaring hebben. Iedere deelnemer speelt minimaal vier wedstrijden en er zijn veel kleine prijzen te winnen. Je kunt je voor het Funevent zowel online als op de dag zelf inschrijven. Je hebt hierbij de keuze uit wel of geen ontbijt voorafgaand aan het toernooi. Als je je inschrijft via de website, ontvang je een leuke korting.

Om 12:00 uur begint het echte werk. Dan gaat de Highroller van start! Mydartstraining heeft al twee keer een dergelijk toernooi georganiseerd. Beide keren was het niveau bijzonder hoog. Spelers die meedoen aan de HighRoller worden extra in de watten gelegd doordat verschillende aspecten aan het toernooi zijn toegevoegd Je betaalt weliswaar €35,- inschrijfgeld, maar krijgt hiervoor meer dan waar voor je geld. Zo is er een luxe ontbijt geregeld voor aanvang van het toernooi, wordt er in poulefases gestart, krijgt maar liefst 37,5% van de spelers prijzengeld en hoef je niet te schrijven vanaf de knock-outfase. Ook maken wij het spelformat per ronde steeds langer. Wanneer je je eerste knock-outwedstrijd verliest, stroom je door naar de B-ronde van de Highroller. Hier speelt iedereen die de eerste knock-outwedstrijd heeft verloren in een nieuw toernooi voor prijzengeld. Speelplezier is dus gegarandeerd bij het HighRoller toernooi. And last but not least: de winnaar van de HighRoller wint maar liefst €1000,- !

Het derde en laatste toernooi van de dag start om 15:00 uur. Dit is het MainEvent. Het MainEvent is een regulier dartstoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- bij voorinschrijving via de website en €15,- op de dag zelf. Dit toernooi start direct met een knock-outronde en heeft een winnaars- en verliezersronde. We starten het toernooi met best of 7 legs, vanaf de derde ronde spelen we best of 9 legs. Spelers die vierde worden in de poule bij de HighRoller kunnen zich op de dag zelf voor €10,- inschrijven voor het MainEvent.

Waarom organiseert Mydartstraining zulke dartsevents?
Mydartstraining wil de dartsport in Nederland een boost te geven. Wij onderscheiden ons niet alleen door toernooien op niveau te organiseren, maar ook door onze unieke software die alle resultaten van elk toernooi online opslaat. Daarnaast worden alle persoonlijke resultaten (winstpercentage, 180’ers, hoge finishes, 12- legs, 15- legs en 18- legs) per wedstrijd van iedere speler bijgehouden en op een overzichtelijke manier gepubliceerd op de website. Om deze twee redenen biedt Mydarstraining iets extra’s voor de Nederlandse Dartssport.

Wij vinden dat zoiets mist in de huidige darstwereld. Als je beginnend darter bent en mee besluit te doen aan een toernooi, loop je het risico tegen een zeer goede darter te moeten spelen, waardoor je er in de eerste ronde uit ligt. Dit kan beginnende darters demotiveren en dat is zonde. We moeten beginners juist motiveren! Daarom biedt Mydartstraining toernooien aan op niveau. Zo kun je bijvoorbeeld een vriend van je meenemen die pas net is begonnen met darten. Jij kan dan zelf meedoen aan het MainEvent of de HighRoller, terwijl jouw introducé meedoet aan het Funevent. Zo wordt het voor jullie allebei een leuke en kansrijke middag!

Kan iedereen meedoen aan het dartsevent op 8 oktober?
Jazeker! Iedereen kan zich via de website www.mydartstraining.nl inschrijven voor één van de drie events. Voor het MainEvent en FunEvent kan de speler ook op de dag zelf langskomen om zich in te schrijven. Natuurlijk hebben wij liever voorinschrijvingen zodat we een indicatie hebben van het aantal spelers. Voor het HighRoller-toernooi is voorinschrijving vereist. Dit hebben wij helaas moeten invoeren omdat we bij voorgaande toerooien merkten dat sommige spelers anders niet komen opdagen. Wij hopen de loting één week van tevoren te doen zodat elke speler kan toeleven naar het startmoment van de HighRoller.

HighRoller : Aantal inschrijving tot nu toe : 44 Maximaal aantal inschrijvingen : 64
Bekijk het deelnemersveld op : http://mydartstraining.nl/deelnemers-highroller/
Schrijf je direct in : http://mydartstraining.nl/tickets-kopen/?event=1&aantal=1
Inschrijven voor MainEvent & FunEvent :
www.mydartstraining.nl/deeldrie 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

13 Sep -Mydartstraining 8 oktober met HighRoller, MainEvent en FunEvent

11 May -14 mei 2017: Hoofdklasse Careertournement Mydartstraining

15 Mar -Zondag 19 maart: Mydartstraining Reloaded! MainEvent & FunEvent

08 Feb -MDT #2 HighRoller Reloaded op 19 maart, kwalificaties op 5 plekken

25 Nov -MDT MainEvent zondag met €1100 geg. prijzengeld, nu 16 deelnemers