Mydartstraining damesklasse aan de beurt: €340,- aan prijzengeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mydartstraining damesklasse aan de beurt: €340,- aan prijzengeld

Mydartstraining damesklasse aan de beurt: €340,- aan prijzengeld

Op zondag 23 oktober zal het derde damesklasse toernooi worden georganiseerd Bij8eraf in Amsterdam Sloten. Mydartstraining is dit jaar bezig met het aanbieden van toernooien in verschillende klassen, en daar zit ook een damesklasse bij.

Vorig toernooi waren er helaas maar 6 dames die op het toernooi afkwamen. 4 dames mochten naar huis met prijzengeld, maar helaas was er niet echt een competitief toernooi waar de dames op hadden gerekend.

Neem aanstaande zondag vriendinnen mee, en kom de careertournements van Mydartstraining uitproberen om kennis te maken met de beste dartsopzet van Nederland. Door middel van de klassentoernooien is het voor de recreatieve darters nu ook mogelijk om toernooien te bezoeken waarbij ze kans maken om ver in het toernooi te komen.

De top 4 zal gegarandeerd betaald krijgen, en bij 32 dames worden de kwartfinalisten ook uitbetaald. Voor alle informatie verwijzen wij graag naar de website van Mydartstraining. Vergeet ook zeker niet de Facebookpagina van Mydartstraining te Liken om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent Mydartstraining!

Mydartstraining damesklasse aan de beurt: €340,- aan prijzengeld

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws