MyDartstraining: "Een nieuwe dimensie in de huidige dartssport" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

MyDartstraining: "Een nieuwe dimensie in de huidige dartssport"

MyDartstraining: "Een nieuwe dimensie in de huidige dartssport"

Graag introduceren we een nieuw fenomeen in de dartswereld: My Dartstraining. Dit initiatief dat is opgezet door D'ltri Somai verovert momenteel de dartswereld in de omgeving van Amsterdam en is op weg om heel Nederland te veroveren.

We zullen in het kort uitleggen wat het is, maar raden je aan om zondag naar Amsterdam af te reizen voor deelname aan het allereerste toernooi waarbij er gegarandeerd 1.250 euro wordt uitgekeerd.

Toernooien
My Dartstraining is een concept waarbij je als lid recht heb op deelname aan toernooien waar er gespeeld wordt in jouw divisie. Dat betekent dat je bij deze toernooien niet langer zal uitkomen tegen spelers die ver van jouw niveau afwijken. Vergelijk het met de bekende dartscompetitie waarin gespeeld wordt in divisies maar dan op individueel niveau.

Tevens is sprake van een gegarandeerd geldbedrag dat per toernooi zal worden uitgekeerd waarbij de kans dat je dit wint hoger ligt dan normaal omdat je alleen spelers van jouw niveau treft.

Het eerste geldtoernooi zal aanstaande zondag 1 mei 2016 al worden gespeeld in Amsterdam. Hierbij is een lidmaatschap nog niet vereist. Het is dus de ultieme mogelijkheid om kennis te maken met dit nieuwe dartsconcept waarbij de initiatiefnemer zelf een toelichting zal geven alvorens het toernooi van start gaat.

Het toernooi start om 14:00 uur bij 8eraf in Amsterdam en inschrijven is mogelijk tot 13:00 uur. Om 13:30 uur zal er een korte presentatie worden gegeven waarbij wordt uitgelegd wat het vernieuwende is aan My Dartstraining en wat jij allemaal voor voordelen hebt van het lidmaatschap.

Trainingen
Daarnaast zullen er trainingen worden georganiseerd waarbij je gedurende de avond volgens een vooraf bepaald programma wedstrijden zal afwerken. Hierbij wordt er dus geen knock-out gespeeld tot aan een finale maar speelt iedereen 3 of 4 wedstrijden per avond.

Ook hierbij geldt weer dat je alleen spelers kunt treffen van jouw divisie en dus jouw niveau.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap bedraagt 37,50 euro per jaar. Een gratis lidmaatschap kun je echter winnen door het volgen van @Mydartstraining op Twitter. Bij 100 volgers wordt er namelijk 1 lidmaatschap gratis verloot onder alle volgers.

Locaties
Momenteel concentreert dit concept zich nog in Amsterdam maar zoals gezegd zal het snel uitgroeien over heel Nederland.

Klinkt het interessant om naast competitie in teamverband ook individueel te spelen in een eigen divisie op jouw niveau in jouw regio?

Laat dan via onderstaand formulier jouw e-mailadres achter voor meer informatie en tevens zul je op de hoogte worden gehouden wanneer het concept ook in jouw regio actief is.

----------------------------------------------------------------------------
[gravityform id="33" title="true" description="true" ajax="true"]
----------------------------------------------------------------------------

Ben je eigenaar van een zaal of café en wil je graag meer darters naar jouw locatie trekken? Vul dan onderstaand formulier in en ontdek hoe je gratis kan profiteren van dit nieuwe concept.

----------------------------------------------------------------------------
[gravityform id="34" title="true" description="true" ajax="true"]
----------------------------------------------------------------------------

Klik hier voor de website van MyDartstraining of vul een van de twee formulieren in.

Dartfreakz ondersteunt MyDartstraining. Lees binnenkort meer over MyDartstraning wat een nieuwe dimensie zal toevoegen aan de dartsport. Maak zondag in Amsterdam kennis door vrijblijvend deel te nemen aan dit open toernooi waarbij gegarandeerd 1.250 euro te verdelen is.

MyDartstraining: "Een nieuwe dimensie in de huidige dartssport"

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws