Mydartstraining GrandFinal komt met toernooi voor de grote mannen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mydartstraining GrandFinal komt met toernooi voor de grote mannen

Mydartstraining GrandFinal komt met toernooi voor de grote mannen

Op zondag 27 november 2016 zal Mydartstraining haar eerste echte dartsevent organiseren in Amstelborg Borghland. Er worden drie toernooien georganiseerd zodat elke dartspeler of dartsliefhebber kan meedoen aan dit event. Op 27 november zal er een HighRoller dartstoernooi worden georganiseerd, een MainEvent dartstoernooi en een FunEvent dartstoernooi. Hieronder staat meer informatie over de HighRoller.

HighRoller dartstoernooi
Mydartstraining brengt een nieuwe dimensie in het darten. Met de HighRoller maken spelers die weten dat ze het in zich hebben kans om zich te bewijzen in dit toernooi waar elke speler als een prof wordt behandeld. Er wordt gestart in poules van 3, waarbij er best of 9 legs wordt gespeeld. De nummers één en twee van elke poule gaan door naar de knockout fase, de nummers 3 zijn uitgeschakeld. Bij het behalen van de knock-out fase is elke speler al gegarandeerd van €25,-. Spelers die de laatste 32 halen zijn verzekerd van €50,- en de winnaar gaat naar huis met €1200,-!

Bekijk deelnemersveld
Mydartstraining heeft op haar website een pagina aangemaakt waarbij alle spelers te zien zijn die zich voor het toernooi hebben aangemeld. Wil jij er ook tussen staan? Schrijf je dan snel in voordat het toernooi vol zit! De link van alle deelnemers staat hieronder :
http://darttraining.nl/deelnemers-highroller/

Deelnemers HighRoller hoeven niet te schrijven
Mydartstraining regelt de schrijvers voor de HighRoller. Zo kunnen de spelers zich volledig focussen op hun toernooi en hoeven ze niet te schrijven nadat ze hebben verloren. Ben je in de poule uitgeschakeld? Dan kan je je nog snel inschrijven voor het MainEvent dat om 14:30 uur zal starten!

Kwalificatietoernooien
In aanloop naar de GrandFinal zal Mydartstraining kwalificatietoernooien organiseren om de stap naar de HighRoller makkelijker te maken. Wil jij op de hoogte blijven waar er allemaal kwalificatie toernooien worden georganiseerd? Volg dan de officiële Facebookpagina van Mydartstraining.

Benodigde informatie HighRoller
Inschrijfgeld : €50,- ( + €5,- entree fee schrijvers )
Totale prijzenpot : €5000,- ( bij maximum aantal deelnemers )
Plaatsen betaald : 48
Maximum aantal spelers : 72
Payouts :
Voorronde knockout : €25,-
L32 : €50,- L16 : €100,- L8: €150,- L4: €250,- Runner-up: €600,- Winnaar: €1200,-
Start toernooi : 11:15 uur
Zaal open : 09:00 uur

Inschrijven kan op www.mydartstraining.nl
De loting van de HighRoller zal op 21 november plaatsvinden en kan worden gevolgd via Twitch. Twitch is een videosite voor het streamen van verschillende activiteiten. D’ltri Somai zal zijn Twitchkanaal open gooien op 21 november voor iedereen die geïnteresseerd is de loting live te volgen. Over de tijden van de loting zal Dartfreakz nog een bericht zetten.

De vloerwedstrijden starten om 11:15 uur, en Mydartstraining zal vanaf de kwart of halve finale podiumwedstrijden inlassen voor de spelers die nog in het toernooi zitten.

Mydartstraining GrandFinal komt met toernooi voor de grote mannen


Mydartstraining GrandFinal komt met toernooi voor de grote mannen

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws