Mydartstraining GrandFinal: MainEvent toernooi & FunEvent toernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mydartstraining GrandFinal: MainEvent toernooi & FunEvent toernooi

Mydartstraining GrandFinal: MainEvent toernooi & FunEvent toernooi

Op 27 november 2016 zal Mydartstraining haar eerste grote dartsevent organiseren voor alle darters in Nederland. Naast de HighRoller voor de grote mannen, zal er ook een “normaal” toernooi worden georganiseerd waarbij het inschrijfgeld €15,- is .

Het MainEvent zal starten om 14:30 uur, en inschrijven is mogelijk tot 26 november via de website van Mydartstraining. Het MainEvent zal direct knockout zijn waarbij er een winnaars & verliezersronde is. De spelers die zich hebben ingeschreven voor het MainEvent, kunnen eerst genieten van mooie poulewedstrijden in de HighRoller alvorens ze zelf gaan beginnen met gooien.

Hieronder vindt je alle specifieke informatie voor dit event:
Inschrijfgeld : €15,- ( + €2,50 entree fee )
Plaatsen betaald : 16
Winnaar : €350,-
L16: €25,- L8: €50,- L4: €100,- Runner-up : €200,-
Start toernooi : 14:30 uur
Aanmelden tot: 14:00 uur ( Let erop dat optijd aanmelden een pré is!)
Zaal open : 09:00 uur
Inschrijven kan op: www.mydartstraining.nl

Mydartstraining zal de finale van het MainEvent op podium laten plaatsvinden. Als de tijd het toelaat zullen de halve finalisten op het podium te werk mogen.

FunEvent
Naast de HighRoller en het MainEvent dartstoernooi, is er ook een FunEvent voor alle spelers die het spelletje leuk vinden, maar zichzelf nog niet genoeg vinden voor een echte “open”. Het FunEvent zal starten in poules van 3, waarna er een winnaars & verliezersronde wordt gespeeld. Het FunEvent heeft een capaciteit voor 48 deelnemers, dus wil je zeker zijn van jou plek in het meest gezellige toernooi van Mydartstraining, schrijf je dan snel in op de website www.mydartstraining.nl. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf tot uiterlijk 13:45 uur! Op het moment dat de 48 spelers zijn bereikt, is het inschrijven voor het FunEvent niet meer mogelijk!

Start toernooi : 14:30 uur
Inschrijven mogelijk tot : 13:45 uur (tenzij het toernooi al volzit)

Mydartstraining GrandFinal: MainEvent toernooi & FunEvent toernooi

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws