Na succesvolle 2014-editie komt op 4 januari het Open Rijen 2015 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Na succesvolle 2014-editie komt op 4 januari het Open Rijen 2015

Na succesvolle 2014-editie komt op 4 januari het Open Rijen 2015

Om te zorgen dat het toernooi beter en sneller verloop gaat er daarom ook gewerkt worden met een voorinschrijving. Met de voorinschrijving kan er veel werk van te voren gedaan worden en zal het toernooi dan ook een betere doorloop hebben. De voorinschrijving kan tot 28-12-2014 en vol is vol.

We houden een maximaal aantal van 256 inschrijvingen aan en hopen dit dan ook zeker te behalen. Mochten er geen 256 inschrijvingen zijn is het mogelijk om de dag zelf ook nog in te schrijven. We hebben een apart vrouwen toernooi en deze zal komend jaar ook in de grote zaal gegooid gaan worden wat voorheen binnen in de kantine was.

Iedereen is op deze dag welkom om mee te gooien of de gezelligheid op te zoeken en een kijkje te komen nemen. Ook worden de kinderen niet vergeten op deze dag en is er een springkussen aanwezig en een lekker snoepzakje. Ook hebben we de tombola met mooie prijzen.

Op de site www.openrijen.nl kun je verdere en belangrijke informatie vinden. De inschrijvingen kunnen hier ingevuld worden en betaald worden via IDEAL.

De inschrijvingen kunnen hier ingevuld worden en betaald worden via IDEAL.

De prijzen die tijdens dit toernooi gehanteerd worden zullen als volgt zijn:
Voorinschrijving:
Single € 10.-
Koppel € 15.-

Inschrijvingen op de dag zelf:
Single € 12.50
Koppel € 17.50

Mocht uw nog vragen hebben beantwoorden we die graag en kan je een mail sturen naar: [email protected]

Twijfel niet en schrijf je nu in via deze link.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws