Nabeschouwing speelronde 1.1 van de Summer Stars of Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nabeschouwing speelronde 1.1 van de Summer Stars of Darts

Nabeschouwing speelronde 1.1 van de Summer Stars of Darts

Deze week hebben werd na het afwerken van het speelschema in groep C en D duidelijk wat er van de deelnemers verwacht werd en welke niveau het publiek mag verwachten. Natuurlijk hebben de meeste deelnemende spelers een bepaalde status en is hiermee ook een verwachtingspatroon gecreëerd maar dan moet het ook nog worden waargemaakt.

De organisatie probeert iedere speler minimaal 2 wedstrijden per speelavond te laten spelen en als het even kan zijn dat er zelfs 3, wat in het speelformat b.o.9 een redelijke belasting vormt voor de spelers. Toch lieten zij zich van de beste kant zien en zijn er slechts 6 van de in totaal 32 spelers in staat gebleken om alle door hun gespeelde wedstrijden te winnen en dus zonder puntenverlies de eerste speelronde af te sluiten. De spelers met een ongeslagen status zijn: Braulio Roncero, Gino Vos, Willy van de Wiel en Ron Meulenkamp hebben na drie wedstrijden 6 punten, Roy Leenders en Benito van de Pas speelden twee keer en hebben nu 4 punten.

In totaal zijn er 36 wedstrijden gespeeld en werd maar liefst 51x de maximale score van 180 geproduceerd. Bij de hoge finishes staat de teller op 10 en is Nico Thissen de aanvoerder van deze lijst met 160.

Voor een compleet overzicht van de uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende speelavond van Summer Stars of Darts wordt gespeeld op donderdag 06 juni 2013 in de Oranjebar te Mariahout. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Redactionele noot: Dit is een ingestuurd nieuwsbericht.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws