NDB Rankingseizoen 2014/2015: Nog maar twee toernooien te gaan Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB Rankingseizoen 2014/2015: Nog maar twee toernooien te gaan

NDB Rankingseizoen 2014/2015: Nog maar twee toernooien te gaan

Het NDB rankingcircuit loopt langzaam ten einde: er zijn nog twee toernooien te gaan.

12 april: Open Oost Nederland in Expo Twente
Op zondag 12 april is het tijd voor de vijfde NDB ranking van dit seizoen: Open Oost-Nederland georganiseerd door de DVO! Vorig jaar vond de Open-Oost Nederland plaats in de Grolsch Veste. Vanwege capaciteitsproblemen wordt het toernooi dit jaar georganiseerd in het Expo Twente dat een paar honderd meter verderop ligt. Voor informatie over het toernooi kunt u terecht op de DVO website en op de website van Expo Twente.

31 mei: Open Harderwijk in sporthal 'de Sypel'
Op zondag 31 mei wordt het rankingseizoen 2014-2015 afgesloten in Harderwijk. De organisatie is in de handen van de NDB. Op deze dag zullen de Nederlandse rankingkampioenen bekend worden en worden tevens de voorlopige selecties bepaald. Meer informatie over dit toernooi volgt op de website van de Nederlandse Darts Bond.

4 juli: kwalificatietoernooi voor de Nederlandse selectie in Kamerik!
Op zaterdag 4 juli zal in 'de Schulenburch' in Kamerik het kwalificatietoernooi voor de Nederlandse selectie worden gehouden. Naast de nummers 7 t/m 14 bij de heren en de nummers 4 t/m 7 bij de dames krijgen de lidorganisaties de kans om twee dames en twee heren af te vaardigen.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws