Nederland heeft het meeste vertrouwen in Michael van Gerwen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederland heeft het meeste vertrouwen in Michael van Gerwen

Nederland heeft het meeste vertrouwen in Michael van Gerwen

Uit de poll van gisteren blijkt dat Michael van Gerwen het meeste vertrouwen krijgt van het Nederlands publiek om een goede prestatie neer te zetten tijdens de Player Championship van Canada aankomend weekend. De finaleplek die Mighty Mike eerder deze week behaalde tijdens het Open Lunteren waarin die mocht aanleggen tegen Phil Taylor zal ongetwijfeld van invloed zijn geweest op deze stemming. Hij ontving 53 procent van de stemmen en bleef daarmee Co Stompe voor die genoegen moest nemen met 29 procent van de stemmen. Met 12 procent volgt Roland Scholten op de derde plaats en Jelle Klaasen ontving 6 procent van de stemmen. Het minste vertrouwen is er in Mareno Michels die geen enkele stem ontving van de in totaal 34 stemmen die er werden uitgedeeld.

De poll van vandaag staat in het teken van het Hemeco Open. De vraag is of Phil Taylor na het Open Lunteren ook het Hemeco Open dit weekend op zijn naam zal schrijven?

Weet jij een leuke vraag of stelling voor de poll van morgen? Stuur hem aan [email protected]
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws