Nederland organiseert 14 en 15 maart LCFC in Aparthotel in Delden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederland organiseert 14 en 15 maart LCFC in Aparthotel in Delden

Nederland organiseert 14 en 15 maart LCFC in Aparthotel in Delden

In oktober werd de Lorna Croft Friendship Cup uitgesteld tot het voorjaar. Reden hiervoor was de overvolle agenda van zowel de organisaties als de selectiespelers in november en december. In overleg met de ‘Deutscher Dart Verband’ is inmiddels een nieuw weekend gevonden, Nederland zal het evenement organiseren op 14 en 15 maart in het Aparthotel in Delden. De NDB krijgt bij de organisatie hulp van de Darts Vereniging Oost-Nederland en heeft met deze samenwerking en gastheer een prachtige locatie gevonden die het evenement en haar spelers verdienen.

De LCFC is een vriendschappelijke wedstrijd tussen Duitsland en Nederland waarbij acht dames en sinds vorig jaar ook acht heren per land het tegen elkaar opnemen (singles en koppels). Deze spelers worden verdeeld over twee teams van vier spelers per categorie. Op zaterdagavond (niet meer in de middag wegens de Superleague) zal een individueel toernooi afgewerkt worden met als hoofdprijs deelname aan de Winmau World Masters. Op zondag wordt het teamtoernooi gespeeld.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws