Nederlandse Darts Bond organiseert BALV tijdens 4 Nations Cup Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond organiseert BALV tijdens 4 Nations Cup

Nederlandse Darts Bond organiseert BALV tijdens 4 Nations Cup

De commissie is vrijdag 16 maart bijeengekomen vanwege de ontstane situatie waarbij het NDB bestuur is opgestapt. Daarin is besloten dat op 8 april een BALV wordt gehouden. Alle lidorganisaties ontvangen spoedig de officiële uitnodiging.

De Adviescommissie realiseert zich dat tijdens deze BALV ook de 4 Nations plaatsvindt. Echter door de uitzonderlijke situatie waarin de NDB zich nu bevindt is de commissie van mening dat de ontstane situatie niet te lang kan en mag duren.

Zonder bestuur is Niels de Ruiter de enig overgebleven bevoegde vertegenwoordiger van de NDB. Dat is een ongewenst situatie die Niels en de adviescommissie niet te lang willen laten duren.

De commissie komt met een voorstel voor de lidorganisaties. Momenteel wordt het voorstel voorgelegd aan NOC*NSF en een verenigingsjurist. Het advies wordt zo snel mogelijk aan de lidorganisaties gezonden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws