Neem deel aan Utopia Darts koppeltoernooi op het terrein van Utopia Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Neem deel aan Utopia Darts koppeltoernooi op het terrein van Utopia

Neem deel aan Utopia Darts koppeltoernooi op het terrein van Utopia

Velen zullen het televisieprogramma wel kennen: Utopia. Voor degenen die er niet bekend mee zijn een korte omschrijving. Utopia is het grensverleggende SBS6 programma over 15 mensen die een nieuwe samenleving starten. De inwoners dienen zelf initiatieven te ondernemen om gezamenlijk een kleine micro samenleving op te bouwen. Zo kwam Colinda van den Broek, één van de bewoners van Utopia, met het idee om Utopia Darts op te zetten. Dit betreft een dartsranking met een finaledag op 19 oktober 2014. Dartfreakz.nl is door de bewoners benaderd om de promotie hiervoor te verzorgen.

Op zondag 3 augustus wordt de eerste speelronde gespeeld en hierbij zal plaats zijn voor maximaal 32 koppels. Dit zal overigens iedere speeldag zo het geval zijn. De daaropvolgende speeldagen zijn zondag 17 augustus, zondag 14 september en zondag 28 september. De eerste en tweede plaats van iedere ranking plaatsen zich automatisch voor de finaledag, genoemd de Grand Slam, op zondag 19 oktober.

Op de Grand Slam is een Houten Utopia bokaal te winnen en een cheque met een bedrag dat de bewoners tot op heden nog even geheim houden. Maar bovenal maak je onderdeel uit van de samenleving die de bewoners van Utopia creëren en je steunt met je inschrijfgeld het goede doel. Bovendien maak je misschien wel je televisiedebuut met je darts op SBS6.

Deelnemen kost 20 euro per koppel en per spelend koppel wordt er5 euro over gemaakt naar het goede doel. De toernooien worden gespeeld op het Utopia-terrein in Laren. Je dient daarom ook in het bezit te zijn van een Utopia paspoort. Naast dit dartstoernooi met meerdere speelavonden zijn er nog tal van activiteiten die de bewoners van Utopia organiseren. Een volledig overzicht van evenementen waar je gebruik van kunt maken vind je op www.utopiawebwinkel.com.

Wil jij deelnemen aan Utopia Darts en die Houten Utopia bokaal winnen waardoor je tevens het goede doel steunt? Geef je dan tijdig op via [email protected]. Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws