Nico Thissen wint finale van voorlaatste kwalificatiedag van OSR 14 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nico Thissen wint finale van voorlaatste kwalificatiedag van OSR 14

Nico Thissen wint finale van voorlaatste kwalificatiedag van OSR 14

De teller bleef deze week steken op 21 deelnemers, zonder dames maar met de jeugdspelers Javanico Jansen en Mike Brands. Het werd weer een avond met bijzonder veel maximum scores, 35 in totaal, en hoge finishes waarvan de 164 van Yoeri Duijster als hoogste werd genoteerd. Ardie Slegers (9x), Yoeri Duijster (7x) en Nico Thissen (5x) bleken deze keer de “180 specialisten”.

In de groepsfase wisten Oswin Streden, Nico Thissen, Brian Bartels, Bjorn Brans, Mike Beikens, Ardie Slegers, Roel Donkers en Ruud Tuijtelaar te overleven. Terwijl deze acht spelers zich konden voorbereiden op de kwartfinales kregen de overige spelers de kans om in de verliezersronde te strijden voor een prijs in natura.

De kwartfinales werden gewonnen door bleken Ruud, Bjorn, Nico en Ardie waarna de halve finalewedstrijden Bjorn Brans vs Nico Thissen en Ruud Tuijtelaar vs Ardie Slegers uit de koker kwamen. In beide wedstrijden was de eindstand 3-4 in het voordeel van respectievelijk Nico en Ardie die dankzij deze overwinningen de finale van de avond mochten spelen.

De verliezersronde was in de tussentijd ook afgewerkt. De winst ging hierin naar Niels Jansen en Javanico Jansen eindigde als Runner Up. Een gedeelde derde plaats was er voor Mike Brands en Yoeri Duijster.

De finale van de avond ging tussen Nico Thissen en Ardie Slegers. Beide spelers waren deze avond goed op dreef, zeker gezien het scorend vermogen. Het was Nico Thissen die uiteindelijk, ondanks dat Ardie vijf maximum scores wist te produceren, aan het langste eind trok en eindelijk weer eens een toernooizege pakte.

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Nico Thissen 2. Ardie Slegers 3. Ruud Tuijtelaar en Bjorn Brans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt gespeeld op dinsdag 28 april 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws