Nico van Os wint het Open Damming, Jeffrey Bekema is runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nico van Os wint het Open Damming, Jeffrey Bekema is runner-up

Nico van Os wint het Open Damming, Jeffrey Bekema is runner-up

Zondag 22 maart bij de Damming darts open in Café de Vrijbuiter 33 deelnemers, met als grote winnaar van de dag Nico van Os. Nico nam het in de finale van de winnaarsronde op tegen de net zo sterke Jeffrey Bekema, die het met een 5-6 uitslag uiteindelijk moest afleggen tegen Nico. Nico versloeg in de halve finale Marcel Weideman met 5-3 en won in de rondes ervoor van Leroy Nieuwenhuis en George Varsima. Jeffrey Bekema wist in de halve finale Jordy van Vliet te verslaan met 5-1 en in de wedstrijden ervoor Peter Bijl en Frank Smits.

De verliezersronde werd gewonnen door Sven van de Lely van Friedo van Vliet met 5-2. Sven versloeg in de rondes ervoor Gideon de Weerd in de halve finale en Mark Hoekstra en Maribelle Wientjes in de rondes ervoor, terwijl Friedo in de halve finale van Roy Bouwman wist te winnen en in de rondes ervoor van Theo van Hulzen en Tim van de Brink. De hoogste finish van de dag ging met 157 naar Peter Bijl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws