Niels Zonneveld en Priscilla Steenbergen toegevoegd aan jeugdselectie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Niels Zonneveld en Priscilla Steenbergen toegevoegd aan jeugdselectie

Niels Zonneveld en Priscilla Steenbergen toegevoegd aan jeugdselectie

Jeugdcoach Hermien Straten heeft na overleg met Technische Staf Niels Zonneveld en Priscilla Steenbergen toegevoegd aan de jeugdselectie 2015-2016. Deze twee plekken zijn ingevuld op basis van de resterende ‘aanwijsplekken’ volgens het jeugdselectiereglement, naast de plekken vanuit de NDB Ranking en Laco jeugd.

De 17-jarige Niels Zonneveld uit Uitgeest (DORA) maakte vorig seizoen ook deel uit van de jeugdselectie en succesvolle EK jeugdteam in Oostenrijk waar het jongensteam net als dit jaar Europees kampioen werd. Hij miste op een haar na eerdere selectie en eindigde gedeeld 4e op de NDB Ranking. Voldoende redenen om hem toe te voegen aan de jongensselectie. De eveneens 17-jarige Priscilla Steenbergen uit Maasdijk (DSWN) kende een ijzersterk NDB Rankingseizoen. Ze stond tot de laatste ranking op de 2de plaats bij de meisjes. Ze maakt haar debuut in de Nederlandse jeugdselectie.

De Nederlandse jeugdselectie 2015-2016 bestaat zodoende op dit moment uit:
Jongens: Maikel Verberk, Jeffrey Ballast, Job ten Heuvel, Justin van Tergouw, Jaimy van Bavel en Niels Zonneveld.
Meisjes: Kyana Frauenfelder, Layla Brussel en Priscilla Steenbergen.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws