Bestuur NDB benoemd na Bijzondere Algemene Ledenvergadering Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bestuur NDB benoemd na Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Bestuur NDB benoemd na Bijzondere Algemene Ledenvergadering

De Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 8 april jl. heeft zowel een nieuw bestuur als adviescommissie benoemd voor de Nederlandse Darts Bond. Voor deze vergadering waren alle aangesloten lidorganisaties uitgenodigd, de volgende waren aanwezig: DORA, WBDF, DBMN, RDB, DVO, DVS, DBA, DONHN, DVK, FDB, BDC, PDB, KDO, DOT, en RDO.

Frances van Kooten (DBMN) is benoemd tot voorzitter, Theo van Hezik (BDC) en Ingko Mulders (DVO) als bestuursleden. Tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering zal voorgesteld worden om Theo te benoemen tot penningmeester en Ingko als secretaris. De benoemde adviescommissie bestaat uit Harriette van de Wakker (KDO), Patrick Stolk (RDO) en Wilco van Luttikhuizen (DVS).

Dit nieuwe bestuur gaat in samenwerking met de adviescommissie onder andere aan de slag om voor de langere termijn nieuwe bestuursleden te werven en hen te voorzien van een uitgebreid advies.

Voor een uitgebreid verslag inclusief het complete voorstel van de commissie, inclusief richtlijnen voor de adviescommissie en de opdracht aan het bestuur klik hier.

Foto: NDB Darts

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws