NJTK 'Schijf van 5’ en ‘De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters' pakken goud Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NJTK 'Schijf van 5’ en ‘De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters' pakken goud

NJTK 'Schijf van 5’ en ‘De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters' pakken goud

Blije gezichten tijdens de Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen (NJTK) in Nijkerk! 28 teams kwamen naar sporthal de Corlaer en streden om de twee prestigieuze titels! Het werd een zeer geslaagde dag met veel enthousiaste jeugdspelers. Naast het toernooi konden de kinderen hun talent laten zien tijdens tal van andere spelletjes. Ook was Nederlandse selectiespeler Hedrik Tooren aanwezig om zijn kunsten te vertonen. Alle teams kregen de kans om een leg tegen Hendrik te spelen.

Aspirantentoernooi
In het aspirantentoernooi zagen we weer vele nieuwe gezichten en talenten. De Nederlandse titel ging uiteindelijk naar de 'Schijf van 5' die 'Wacht maar tot we groot zijn' versloegen in de finale. Het kampioensteam van coach Inge Sanders bestond dit jaar uit Cedric Seas, Karsten Boelens, Bert Neggers, Martijn Seas en Pim van Bijnen.

Juniorentoernooi
Het juniorentoernooi werd gewonnen door 'De Bjusterbaarlike Pylkje Smiters' dat bestond uit coach Erik Jellema, Jurjen van der Velde, Marcel Bus, Patrick Bus, Taeke Beukema en Lesly Tessin. In de spannende finale wonnen ze van 'DSWN Drukke Henkies'.

Naast mooie bekers en medailles was er ook een prijs voor de origineelste teamnaam. Deze ging naar "Wacht maar tot we groot zijn". Het dartsspellencircuit werd gewonnen door Bert Neggers en Daan Bastiaansen. Zij wonnen een gloednieuw Dartsbord.

De NDB feliciteert de Nederlands kampioenen bedankt al haar vrijwilligers en de deelnemende teams voor een leuke en sportieve dag! Later volgt een uitgebreider verslag op de NDB website en alle foto's via hun (NDB) facebook pagina!

Tekst/Bron/Foto ndbdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws