Met nog 5 maanden te gaan is de Texel Darts Trophy al volgeboekt Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Met nog 5 maanden te gaan is de Texel Darts Trophy al volgeboekt

Met nog 5 maanden te gaan is de Texel Darts Trophy al volgeboekt

Met nog 5 maanden te gaan is het bekende dartstoernooi Op Texel de Texel Darts Trophy nu al volgeboekt. Het toernooi wordt gehouden van vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari op vakantiepark De krim. De combinatie van een prachtig park, een goede organisatie, veel sfeer en een vaste kern van deelnemers maken dit toernooi uniek in de wereld.

Iedereen wil hierbij zijn, maar er is slechts beperkt plaats en dus is snel boeken hier altijd de regel. De eerste boeking voor dit toernooi kwam al binnen daags na de laatste editie, in januari van dit jaar.

Voor al diegene die nog willen meedoen kunnen zich nog aanmelden, maar komen dan op een reservelijst. Voor hun wordt het dan bang afwachten of er een plaatsje vrij komt en ze alsnog mee kunnen doen.

Met ruim 300 deelnemers ingeschreven op de vrijdagavond, rond de 400 singles en bijna 200 koppels is de limiet bereikt. Als organisatie zijn we natuurlijk apetrots dat we ook dit jaar weer al vroeg met een groot aantal deelnemers zijn.

Het beloofd weer een fantastisch weekend te worden daar op Texel!

Namens de organisatie
Jan en Gerry

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws