Nog ruim een week voor het ProConnect Open Darts Zeeland 2016 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nog ruim een week voor het ProConnect Open Darts Zeeland 2016

Nog ruim een week voor het ProConnect Open Darts Zeeland 2016

Over ruim een week wordt voor de 5e keer het ProConnect Open darts Zeeland georganiseerd. Ook dit jaar is de hoofdprijs €2000,- voor de heren en €500,- voor de dames. Het spektakel zal opnieuw plaatsvinden in Sporthal de Belt aan het Koopmansvoetpad 75, 4388 AS te Oost-Souburg en om 12.00 uur begint het heren toernooi. De start van het damestoernooi is om 13.00 uur.

Ruim 60 spelers hebben zich al aangemeld waaronder enkele Nederlandse top darters. Bij de heren zijn Toon Greeben en Frans Harmsen van de partij en bij de dames zal na een jaar afwezigheid Aileen de Graaf weer een gooi doen naar het kampioenschap bij de dames. De podium wedstrijden worden wederom geleid door mastercaller Stuart Clarke.

Dit toernooi wil je toch niet missen? Schijf je snel in op www.dartszeeland.nl en kost €12,50. Inschrijven kan ook op 3 september, maar dan betaal je €15.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws