Onderhandelingen voor nieuw internationaal dartstoernooi in volle gang Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Onderhandelingen voor nieuw internationaal dartstoernooi in volle gang

Onderhandelingen voor nieuw internationaal dartstoernooi in volle gang

Na het succes van het eerste HAL Open darts in maart van dit jaar zijn wij van DDT Events onaangenaam verrast door het bericht dat er geen tweede editie meer van dit zo succesvolle toernooi zal komen.

Een goed toernooi opgezet in enkele weken tijd en door vele dartssport liefhebbers zeer enthousiast ontvangen zal helaas, zoals een woordvoerder van de Evenementenhal te Venray in een persbericht laat weten geen vervolg meer krijgen omdat zij de begroting niet sluitend kunnen krijgen.

Uiteraard was DDT Events al korte tijd op de hoogte van hetgeen er kon gebeuren en heeft met diverse locaties in Nederland contact gezocht om volgend jaar in dezelfde periode eventueel een nieuw internationaal darts toernooi te organiseren.

Zodra we meer informatie kunnen verstrekken zal er een vervolg persbericht worden verzonden en ook via de diverse dartsinformatie websites proberen we een ieder op de hoogte te houden.

DDT Events

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws