2e Winners Moneydarts voor V/d Boogaard, Wesley Bour runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

2e Winners Moneydarts voor V/d Boogaard, Wesley Bour runner-up

2e Winners Moneydarts voor V/d Boogaard, Wesley Bour runner-up

Zaterdagmiddag 25 maart was Winners Café te Numansdorp weer het sfeervolle decor van de 2e Winners Moneydarts. Met 18 deelnemers werd er gestart in een poulefase, welke werd vervolgd door een winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Remco Schilperoord en Menno Angenent die zich in de knock-outfase goed herstelde, nadat zij beide in de poulefase nipt tekort kwamen voor de winnaarsronde. Waar Remco zich met tweemaal een 3-0 overwinning ontdeed van Vincent Goudswaard en Jos Solleveld, kende ook Menno geen problemen met Richard Bour en Melvin van Hulst.

In de finale begon Menno sterk en kwam hij al gauw op een 2-0 voorsprong. Remco wist zich echter sterk terug te knokken tot 3-3 en dwong zodoende een beslissende laatste leg af. Hierin waren beide heren scorend sterk aan elkaar gewaagd, maar was het Remco die als eerste de dubbel wist te vinden en de verliezersronde in de wacht sleepte.

Kwartfinale:

Menno Angenent 3-1 Richard Bour

Cretienne Godschalk 0-3 Melvin van Hulst

Melissa van Puffelen 0-3 Jos Solleveld

Remco Schilperoord 3-0 Vincent Goudswaard

Halve finale:

Menno Angenent 3-0 Melvin van Hulst

Jos Solleveld 0-3 Remco Schilperoord

Finale:

Menno Angenent 3-4 Remco Schilperoord

In de winnaarsronde was het Patrick van den Boogaard die voor de tweede maal de finale wist te behalen ten kosten van Dominique Kudret en Jordy Damwijck. Ook Dennis van Genderen was hard op weg voor zijn tweede finale op rij; na een 2e plek in de poule versloeg hij met sterk spel Rowdy Schoremans, maar werd hij na een spannende halve finale halt toegeroepen door Wesley Bour, die daarvoor verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Gary O’Hagan.

In de finale was het Wesley die nog lichtelijk op stoom diende te komen, waar Patrick met goed spel van wist te profiteren. Al snel nam hij een 4-1 voorsprong, waarna het bij Wesley beter begon te lopen en hij zichzelf terug wist te knokken tot een 5-4 achterstand. Waar Patrick eerder al verzuimde de genadeklap uit te delen, was het ditmaal Wesley die de dubbel niet wist te vinden om de stand gelijk te brengen en een beslissende laatste leg af te dwingen. Patrick wist hier echter deze keer wel optimaal gebruik van te maken en schreef zodoende met een 6-4 overwinning ook de 2e Winners Moneydarts op zijn naam en mocht de enveloppe met €100,- in ontvangst nemen.

Kwartfinale:

Rowdy Schoremans 2-4 Dennis van Genderen

Wesley Bour 4-1 Gary O’Hagan

Dominique Kudret 2-4 Patrick van den Boogaard

Michael Boelje 3-4 Jordy Damwijck

Halve finale:

Dennis van Genderen 3-5 Wesley Bour

Patrick van den Boogaard 5-0 Jordy Damwijck

Finale:

Wesley Bour 4-6 Patrick van den Boogaard

Daarnaast was Patrick met 7 stuks ook verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de gegooide 180’ers en bleef de hoogste finish steken op 116 van Wesley Bour. Beste dame werd Anouk Lokum; zij moest bij de laatste 16 met 3-1 haar meerdere erkennen in Gary O’Hagan.

Zaterdagmiddag 13 mei zal de volgende Winners Moneydarts plaatsvinden in Winners Café te Numansdorp, waar er voor de winnaar weer een enveloppe met minimaal €100,- zal klaarliggen. Voor die tijd zijn we in samenwerking met shoPDarts op koningsdag te vinden in de feesttent van Numansdorp voor de King of Darts. Meer informatie over dit evenement zal deze week verschijnen op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/darts.HWDarts .

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws