Ook dit jaar in Mariahout het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ook dit jaar in Mariahout het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi

Ook dit jaar in Mariahout het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi

Het carnaval van 2018 belooft opnieuw een groot spektakel te worden met als klap op de vuurpijl op 14 februari het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi. De voorinschrijving is geopend en ruim 20 deelnemers zijn al bekend.

Carnavalsvereniging “de Heikneuters” hebben samen met Prins Freddy d’n urste en Prinses Natascha conform de prinsenleus ‘Nou goan we knalle mî z’n alle’ weer kans gezien een geweldig programma te verzorgen voor jong en oud van zondag 11 februari t/m dinsdag 13 februari aanstaande. Natuurlijk maakt ook de Oranjebar deel uit van de diverse locaties waar evenementen en party’s worden georganiseerd en is wederom de plaats waar op woensdag 14 februari, inmiddels traditioneel, het carnavalsfeest met het Einde Carnavals Dart Toernooi wordt afgesloten.

Op woensdag 14 februari kunnen dartliefhebbers het carnavalsgevoel van zich afwerpen in het toernooi dat van start zal gaan met het maximum van 64 inschrijvingen. De voorinschrijving is al begonnen en de eerste 20 aanmeldingen zijn al binnen. Vanwege het aantal dames dat zich al bij de voorinschrijving heeft aangemeld heeft de organisatie besloten om bij een deelname vanaf 8 dames, een apart damestoernooi te organiseren waardoor ook zij kans maken op mooie prijzen. Wie gaan er dit jaar met de titels vandoor? Een overzicht van de inschrijvingen kunt u hier terug vinden.

Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden en men hoeft niet verkleed te zijn om deel te nemen. Datum 14 februari 2018. Aanvang ca 20:00 uur. De Oranjebar is vanaf 18:00 uur geopend.

Ook dit jaar in Mariahout het Oranjebar Einde Carnavals Toernooi
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws