Ook op laatste OSR-kwalificatiedag gaat winst naar Yoeri Duijster Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ook op laatste OSR-kwalificatiedag gaat winst naar Yoeri Duijster

Ook op laatste OSR-kwalificatiedag gaat winst naar Yoeri Duijster

Met zestien diehards werd afgelopen dinsdag begonnen aan de laatste kwalificatiedag van de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking. Aan het eind van de avond konden de winnaar van de dagzege (Yoeri Duijster), de verliezersronde (Dennis Gijsberts) en de Mysterie Box (Davy van der Zande met 157) evenals de 16 gekwalificeerde spelers en de gebruikelijke twee reserves bekend worden gemaakt.

Natuurlijk werd er gestart met de groepsfase waarna de deelnemers werden verdeeld over de kwartfinales en verliezersronde. In het hoofdtoernooi bestonden de halve finales uit wedstrijden tussen Tom Mulder vs Yoeri Duijster (0-4) en Davy van der Zande vs Oswin Streden (4-1) waarna Yoeri op het nippertje de finale wist te winnen van Davy (5-4) waarmee hij zijn derde dagzege op rij boekte. Als extraatje en als bewijs voor zijn goede vorm werd Yoeri ook 180-koning van de avond met 11 maximum scores.

In de verliezersronde leidden de halve finales tussen Dennis Gijsberts en Erik van Engeland (3-2) evenals die tussen Tharsissia Werinussa en Mark Giepmans (1-3) tot een finale tussen twee spelers die zich op deze avond hadden geplaatst voor de finaledag van komende week. Dennis was in de troostfinale te sterk voor Mark en greep via een 4-2 overwinning de troostprijs.

Aanstaande dinsdag 05 december zal vanaf 20:00 uur worden begonnen met de finale wedstrijden in de strijd om het prijzengeld. Voor de niet-gekwalificeerden en liefhebbers wordt er een side-event georganiseerd zodat iedere dartliefhebber de gelegenheid heeft om te spelen.

De voor de finale geplaatste spelers en reserves zijn:

Oswin Streden Mitchel Oudenhoven
Davy van der Zande Mark Giepmans
Peter van den Broek Stefan Deisterbloem
Roland Stokmans Dennis Gijsberts
Yoeri Duijster Andre Duijster
Jermaine Wattimena Gian van Veen
Lincy Gloudemans Erik van Engeland
Levi Frauenfelder Emrah Verspaget
Reserves
Ruud Tuijtelaars
Annemarie Linders

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 12 december 2017 wordt de kwalificatiedag 1 van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws