Open Antwerpen van aankomend weekend telt 584 deelnemers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open Antwerpen van aankomend weekend telt 584 deelnemers

Open Antwerpen van aankomend weekend telt 584 deelnemers

Dit weekend zal voor de27e keer de 'Open Antwerpen' georganiseerd worden in de 'Belgica Loods' van de Royal Antwerp Yacht club, Thonetlaan 133 te Antwerpen-linkeroever. Een keur aan nationale en internationale spelers en speelsters zijn ingeschreven voor dit toernooi. Van de top 32 bij de BDO heren zijn er maar liefst 30 aanwezig. Ook zal bijna de gehele BDO top van de dames aan de oche verschijnen. Niet geheel onverwacht aangezien dit het laatste evenement is dat meetelt voor de Zuiderduin Masters Ranking van dit jaar. Voor velen dus een spannend weekend!

Totaal aantal inschrijvingen:
384 heren
77 dames
52 junior jongens
12 junior meisjes
59 recreanten

Vorig jaar wist Martin Adams de Open Antwerpen te winnen. In de finale was 'Wolfie' met 3-2 in sets te sterk voor zijn landgenoot Robbie Green. Bij de dames was het Zoe Jones die tot kampioene gekroond werd nadat ze Deta Hedman in de eindstrijd wist te verslaan.

Beste Nederlander in het herentoernooi was Mike Zuydwijk met een plaats in de halve finale. De beste Nederlandse dame was Floortje van Zanten die verloor van Hedman waardoor ze eindigde op een gedeelde derde plaats.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws