Open toernooi bij de Brug in Heeze is gewonnen door Dirk Brom Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Open toernooi bij de Brug in Heeze is gewonnen door Dirk Brom

Open toernooi bij de Brug in Heeze is gewonnen door Dirk Brom

Voor de 1ste keer heeft Monkey Darts een toernooi in Cafe Zaal de Brug te Heeze georganiseerd. Om 14.00u met de loting begonnen nadat er 30 inschrijvingen waren. Met 4 poules van 4, 3 van 3 (waarin men 2x tegen elkaar speelde) en een aparte damespoule met 5 dames begonnen met daarna een knock-out voor de winnaars en voor de verliezers en voor de dames ook nog een finale tussen de nummer 1 en 2 van de poule.

In de winnaarsronde vielen Frank Thijssen (3/4) Michael van de Ven (3/4) Oswin Streden (2e) en de winnaar van het toernooi Dirk Brom in de prijzen.

Bij de verliezers was de winnaar van de finalepartij Willem de Kaste, hij versloeg Luuk van Moll. De hoogste Finish van het toernooi was 116 voor Remco Sebregts.

De damesfinale ging tussen Danielle Te Dorsthorst en Tharissa Werinussa waarbij het Tharissa was die de partij won.

Een geslaagd toernooi en gezellig was het zeker, voor meer toernooien kan je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Monkey Darts, ook verschijnen deze natuurlijk hier in de agenda op Dartfreakz.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws