Oranjebar en ‘t Hart van Son brengen samen 'Let’s Play Darts' Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar en ‘t Hart van Son brengen samen 'Let’s Play Darts'

Oranjebar en ‘t Hart van Son brengen samen 'Let’s Play Darts'

Nieuw toernooi in Twee locaties, een ranking met zeven kwalificatiedagen en een finaledag en veel, heel veel darts tijdens Oranjebar & ‘t Hart van Son Let’s Play Darts.

Na eerdere samenwerking met Café de Vrijbuiter in Apeldoorn (2012) en Café De Zaak uit Hoog Geldrop (2015) gaat de Oranjebar opnieuw een avontuur aan met het spelen van een ranking in twee dartlocaties.

Dit keer is gekozen om samen met ‘t Hart van Son een dartevenement over acht speeldagen te organiseren. Uitbater en dartliefhebber Peter van den Broek en horecaexploitant en dartfanaat, Linda van Asseldonk van café ‘t Hart van Son gaan de dartliefhebbers in de regio op hun wenken bedienen via het organiseren van het dartevenement Let’s Play Darts.

Het evenement bestaat uit 7 losse toernooien verdeeld over beide locaties waar iedere speeldag prijzengeld is te verdienen en er voor de winnaar als extraatje een Wildcard voor deelname aan de TOP Player Competition 2018 klaar ligt. De beste 32 darters na zeven speeldagen plaatsen zich voor de finaledag waar een heuse prijzenpot te verdelen is. Het prijzengeld bestaat op iedere speeldag uit 50% van het inschrijfgeld en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag zodat daar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

Het circus start op zaterdag 17 maart aanstaande ’t Hart van Son en wordt vervolgd op de volgende datums:

17-maart kwalificatiedag t Hart van Son
07-april kwalificatiedag t Hart van Son
21-april kwalificatiedag Oranjebar
05-mei kwalificatiedag Oranjebar
19-mei kwalificatiedag t Hart van Son
02-jun kwalificatiedag Oranjebar
09-jun kwalificatiedag t Hart van Son
23-jun Finaledag Oranjebar

De inschrijfkosten bedragen per deelname €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws