In Oranjebar komt de TOP Players Competition tot een ontknoping Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

In Oranjebar komt de TOP Players Competition tot een ontknoping

In Oranjebar komt de TOP Players Competition tot een ontknoping

Aanstaande donderdag wordt de TOP Players Competition 2018 afgesloten met een internationaal deelnemersveld van heren, dames en jeugdspelers. De avond staat onderleiding van Mastercaller Marco Meijer.

De afgelopen maanden heeft de organisatie van de TOP Players Competition veel energie en moeite gestoken in het selecteren van dartspelers die in aanmerking konden komen voor een aangewezen startplaats of een wildcard om deel te kunnen nemen aan de 2018 editie van dit dartspektakel. Tegelijkertijd hebben een flink aantal spelers zich proberen te kwalificeren via deelname aan de Oranjebar Super Ranking of het Let’s Play Darts toernooi waar als extra prijs een aantal deelnamebewijzen voor de TPC te winnen waren.

Dit alles heeft geleid tot een geweldig internationaal deelnemersveld variërend van welwillende liefhebbers tot semiprofessionele dartspelers. Zo vinden we bijvoorbeeld de heren Geert de Vos, Andy Baetens, Willem Mandigers, Wouter Vaes en Gino Vos terug op de lijst, evenals de dames Kathy Geeraerts en Marjolein Nooijens en jeugdtalenten Wessel Nijmans, Levi Frauenfelder en Gian van Veen. Zij zullen samen met de andere deelnemers, in totaal 32, op donderdag 07 juni aanstaande strijden voor het totale gegarandeerde prijzengeld van €1.500,= en natuurlijk de titel.Aanstaande donderdag 07 juni zal het spektakel om 20:30 uur van start gaan in de dartlocatie van Nederland, de Oranjebar in Mariahout.

De deuren zijn open vanaf 18:00 uur zodat er voldoende tijd is voor de spelers om zich op te warmen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws