Oranjebar Super Ranking Yoeri Duijster blijft winnen in Mariahout Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar Super Ranking Yoeri Duijster blijft winnen in Mariahout

Oranjebar Super Ranking Yoeri Duijster blijft winnen in Mariahout

Yoeri Duijster met 5-1 te sterk voor Mark Giepmans in finale wedstrijddag 7. Verliezersronde gewonnen door Ruud Tuijtelaar ten koste van Stefan Smulders. Mysterie Box blijft staan.

Met 23 dartspelers werd begonnen aan de zevende speeldag van de Oranjebar Super Ranking.
In vijf groepen werd er begonnen waarna twee van de tien voor de volgende ronde geplaatste spelers moesten afvallen om tot acht kwartfinalisten te komen. Peter van den Broek en Davy van der Zande waren het minst gelukkig en mistte de boot.

De kwartfinalisten van deze week waren; Jermaine Wattimena, Mike Brands, Yoeri Duijster, Randy Oosterbruggen, Levy Frauenfelder, Erik van Engeland, Oswin Streden en Mark Giepmans. Bij de hieruit voortkomende halve finalisten waren twee vreemde namen, te weten Mark Giepmans en Randy Oosterbruggen, zij mochten het tegen elkaar opnemen evenals Oswin Streden en Yoeri Duijster.

In de halve finale tussen de underdogs ging de winst met 4-3 naar Mark die uiteindelijk de gelukkigste was en als eerste de winnende dubbel wist te gooien. Het verschil tussen Yoeri en Oswin was wat groter want de 4-1 winst was voor Yoeri.

Intussen was de verliezersronde al aangeland bij de finale die werd gespeeld door Ruud Tuijtelaar (3-0 halve finale winst tegen Kyana Frauenfelder) en Stefan Smulders (2-3 halve finale winst tegen Ruud Thijssen). De troostfinale ging tot het gaatje waarbij Ruud met het kleinst mogelijke verschil wist te winnen van tegenstander Stefan (4-3).

De finale van het hoofdtoernooi was een stukminder sprankelend omdat het kwaliteitsverschil eenvoudig te groot was. Hierdoor stond er vrij vlot een 5-1 eindstand in het voordeel van Yoeri op het bord waarop niets viel af te dingen.

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Yoeri Duijster 2. Mark Giepmans 3. Randy Oosterbruggen en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 8 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 02 mei 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws