OSR 22 speeldag 5: 3e dagzege Wattimena, Van der Zande tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR 22 speeldag 5: 3e dagzege Wattimena, Van der Zande tweede

OSR 22 speeldag 5: 3e dagzege Wattimena, Van der Zande tweede

De vijfde speeldag van de Oranjebar Super Ranking moest het doen met 16 deelnemers die eenvoudig konden worden verdeeld over vier groepen waaruit de acht kwartfinalisten de knock-out fase in konden.

Bij de kwartfinalisten van deze week zaten in ieder geval de speler met de hoogste finish (141), Oswin Streden, en de speler met de meeste maximale scores (8x), Davy van der Zande. Daarnaast wisten Wouter Vaes, Gino Vos, Peter van den Broek, Levi Frauenfelder, Jermaine Wattimena en Hermie van Orsouw zich van een plaats in de kwartfinales te verzekeren.

In de halve finale stonden Jermaine en Wouter tegenover elkaar met een geweldig spannende wedstrijd als gevolg die net aan met 3-4 werd gewonnen door Jermaine. In de halve finale tussen Davy en Levi was het een stuk minder spannend en ging Davy met een 4-1 zege naar de finale.

Vervolgens werd de finale van het troosttoernooi gespeeld waarin Robin Huisman en Stefan Smulders elkaar troffen. Robin bleek veel te sterk en kreeg een 0-4 whitewash aan zijn broek. Robin Huisman werd door zijn overwinning de held van de verliezers.

De finale van het hoofdtoernooi eindigde gelukkig voor de toeschouwers niet in een whitewash zege voor een van de finalisten. Toch wist Jermaine snel een eind te maken aan de wedstrijd tegen Davy door ieder foutje genadeloos af te straffen. Het gevolg was een 5-1 overwinning voor Jermaine die hiermee zijn derde dagzege in deze reeks pakte.

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Wouter Vaes en Levi Frauenfelder.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 6 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 18 april 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws