OSR nummer 24 levert winst op voor Jermaine Wattimena Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR nummer 24 levert winst op voor Jermaine Wattimena

OSR nummer 24 levert winst op voor Jermaine Wattimena

De nieuwe reeks van 12 kwalificatiedagen in de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking ging afgelopen dinsdag van start met 17 deelnemers waaronder de complete top drie van de laatste finaledag en o.a. Michael Verberk. Mede door dit gezelschap regende het maximum scores (Davy v/d Zande 8x enJermaine Wattimena 7x) en werden er 13 hoge finishes uitgegooid waarvan 134 (Davy v/d Zande) de hoogste was.

De groepsfase leverde Levi Frauenfelder, Oswin Streden, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Michael Verberk, Ronald Stokmans, Jermaine Wattimena en Ruud Tuijtelaars op voor het spelen van de kwartfinales. Davy, Michael, Oswin en Jermaine bleven hier na winst over voor de halve finale waarin Jermaine vervolgens afrekende met Davy (3-4) en Oswin te sterk was Michael (1-4).

In afwachting van de finale werden intussen de halve finale en finale in de verliezersronde gespeeld. Bobby Biemans wist de troostprijs meen naar huis te nemen na in de halve finale te winnen van Martijn van de Berg (1-3) en vervolgens in de finale Kyana Frauenfelder van de oche te sturen (4-1). Kyana was even daarvoor in haar halve te sterk gebleken voor Gian van Veen (3-2).

De finale van het hoofdtoernooi om de dagzege was spannender dan de uitslag doet vermoeden. In een mooie wedstrijd tussen twee ervaren spelers bleek Jermaine toch net iets beter dan Oswin die met een 5-2 uitslag genoegen moest nemen met de Runner Up positie. De eerste dagzege van OSR #24 ging naar Jermaine die hiermee direct duidelijk maakte dat hij deze reeks voor de hoofdprijs gaat.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 19 september 2017 wordt volgende speeldag van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Locatie open om 18:00, aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws