OSR organiseert geannuleerde kwalificatiedag, finaledatum aangepast Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR organiseert geannuleerde kwalificatiedag, finaledatum aangepast

OSR organiseert geannuleerde kwalificatiedag, finaledatum aangepast

Organisatie Oranjebar Super Ranking komt deelnemers tegemoet. Eerder geannuleerde kwalificatiedag wordt alsnog gespeeld en datum finaledag aangepast.

De organisatie van de Oranjebar Super Ranking heeft op verzoek van een groot aantal regelmatige deelnemers besloten om op hun verzoek toch de eerder geannuleerde zesde kwalificatiedag (15 december 2015 red.) van de 17e editie alsnog te laten spelen. Hiermee komt het aantal kwalificatiedagen dan op twaalf zoals gewoonlijk de standaard is bij de OSR.

Na het persbericht eerder deze week waarin de stand van zaken werd gegeven en het deelnemersveld van de finaledag bekend werd gemaakt stond de telefoon niet stil en was de veel gehoorde opmerking dat de in de artikel vermelde informatie niet terecht was, Een aantal deelnemers voelde zich beroofd van hun kans op plaatsing voor de finaledag. Zij vonden dus een gewillig oor bij de organisatie die besloot alsnog de ontbrekende kwalificatiedag te laten spelen.

De twaalfde en laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 17 wordt zodoende aanstaande dinsdag 02 februari gespeeld en zal om 20:00 uur beginnen. De eerder geplande finaledag verhuist dan naar 16 februari en de deelnemerslijst zal opnieuw worden opgemaakt nadat de resultaten van de twaalfde speeldag zijn verwerkt.

De organisatie hoopt met deze actie de spelers duidelijk te maken dat zij altijd open staan voor gefundeerde argumenten en staan voor de bevordering van de dartsport waarbij alle spelers/deelnemers gerespecteerd worden.

De laatste kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking #17, aanstaande dinsdag 02 februari 2015 aanvang 20:00 uur.

Finaledag Oranjebar Super Ranking #17 met 16 gekwalificeerde spelers (de beste 16 van de tussenstand met minimaal 4 deelnames) wordt gespeeld op 16 februari 2015.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws