OSR: Revanche voor Roger Janssen in finale tegen Davy van der Zande Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR: Revanche voor Roger Janssen in finale tegen Davy van der Zande

OSR: Revanche voor Roger Janssen in finale tegen Davy van der Zande

Speelavond acht van de OSR XII leek deze week bestemd voor het breken van persoonlijke records op het gebied van hoge finishes en maximum scores. Met name Mark Brouwers (104-111-115-116-157) en Davy van der Zande (113-114-131-142-148) waren op dreef en de hoogste finish inal dit geweld was voor Roel Donkers met 164. “180 koning” van de avond waarin 26x 180 werd gescoord was Davy van der Zande met 9 maximale sores.

Intussen werd natuurlijk het toernooi afgewerkt waarbij Roger Janssen, Arno Louwers, Roel Donkers, Davy van der Zande, Jurgen Schats, Hermie van Orsouw, Mark Brouwers en Guido van Hoof zich wisten te plaatsen voor de kwartfinales.

Vervolgens bleven Davy, Jurgen, Mark en Roger over waarvan Davy (4-0 winst op Mark) en Roger (1-4 winst op Jurgen) de sterksten bleken zodat een herhaling van de finale van afgelopen week het resultaat was.

In de finale van deze week was Roger Janssen er natuurlijk op gebrand om revanche te nemen voor de zeperd van afgelopen week toen hij een whitewash aan zijn broek kreeg en vertaalde dit door geconcentreerd te spelen wat resulteerde in goede scores en sterke finishes. Davy van der Zande kon in de finale geen vervolg geven aan zijn niveau dat hem eerder op de avond als favoriet had aangemerkt mede doordat alle gegooide darts die eerder wel het gewenste resultaat opleverde dit nu net niet deden. Hierdoor werd het een spannende wedstrijd waar beide spelers aan elkaar gewaagd waren.

Roger Janssen deed echter weinig verkeerd en wist zelf een break te plaatsen die voldoende bleek om uiteindelijk een 5-2 zege te boeken op Davy waarmee Roger Janssen dus de dagzege greep en de gewenste revanche boekte op zijn tegenstander.

Uitslag van speeldag 8: 1. Roger Janssen 2. Davy van der Zande 3. Jurgen Schats en Mark Brouwers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 30 september 2014.

Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws