OSR: Roel Donkers opnieuw goed voor dagzege, Lars Fransen tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR: Roel Donkers opnieuw goed voor dagzege, Lars Fransen tweede

OSR: Roel Donkers opnieuw goed voor dagzege, Lars Fransen tweede

Op de vertrouwde dinsdagavond konden deze week bij de Oranjebar Super Ranking 26 deelnemers worden begroet waaronder een flink aantal talentvolle jeugdspelers en een dame. Vanwege de hoge tempraturen kozen de meeste toeschouwers en ook spelers die niet hoefden te spelen voor het terras waardoor er op de dartbanen voldoende ruimte was om niet verhit te raken.

Uit de groepsfase kwamen Bjorn Brans, Roel Donkers, Javanico Jansen, Ruud Tuijtelaar, Yoeri Duijster, Lars Fransen, Martijn van de Berg en Jaimy van Bavel bovendrijven als de spelers die aan de kwartfinale mochten beginnen. Hierbij zaten ook de spelers die voor het grootste gedeelte verantwoordelijk waren voor de 43 maximale scores en de 15 hoge finishes van de avond. Roel Donkers (4x180 en 151), Yoeri Duijster (6x180 en 160-120) en Jaimy van Bavel (6x180) deden het meest van zich spreken.

Na de kwartfinale bleven Lars, Jaimy, Roel en Ruud over voor de halve finale waarin Roel Donkers met 4-0 over Jaimy van Bavel heen walste en Lars Fransen zijn tegenstander Ruud Tuijtelaar slechts een leg gunde in een wedstrijd die hem de 4-1 winst opleverde.

In de daarop volgende finale tussen Roel en Lars maakte eerstgenoemde korte met zijn tegenstander en liet zien klaar te zijn voor deelname aan de NL-selectie kwalificaties aanstaande zaterdag. Met maar liefst 5-1 verwees Roel zijn tegenstander Lars naar de Runner Up plaats waarmee hij opnieuw een dagzege in de Oranjebar Super Ranking XV opeiste.

Uitslag kwalificatie dag 8; 1. Roel Donkers 2. Lars Fransen 3. Ruud Tuijtelaar en Jaimy van Bavel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking XV wordt gespeeld op dinsdag 07 juli 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws