OSR: Winst in voorlaatste speeldag voor Oosterhuis, Van der Horst 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

OSR: Winst in voorlaatste speeldag voor Oosterhuis, Van der Horst 2e

OSR: Winst in voorlaatste speeldag voor Oosterhuis, Van der Horst 2e

Op de voorlaatste speelavond van de Oranjebar Super Ranking11 was het merkbaar dat de vakanties zijn begonnen waardoor de opkomst beperkt bleef tot 12 deelnemers. Hieronder bevonden zich wederom een aantal nieuwe gezichten waaronder Mark Oosterhuis die zichzelf voor zijn lange reis beloonde met het winnen van de dagzege.

Via de groepsfase en de daarop volgende kwartfinales wisten Oswin Streden, Hermie van Orsouw, Michel van der Horst en Mark Oosterhuis zich dit keer te plaatsen waarin beide spelers uit de SLN Hoofdklasse, Michel en Mark, hun favorietenrol wisten waar te maken. Eerst was het Michel van de Horst die zich met een 4-2 zege tegen Hermie van Orsouw wist te plaatsen voor zijn vierde finale op rij. Vervolgens toonde Mark Oosterhuis met een 4-1 overwinning tegen Oswin Streden aan dat hij niet voor niets deel uitmaakt van het team dat afgelopen jaar kampioen van Nederland is geworden in de Super League Hoofdklasse.

Een finale tussen twee topspelers kon alleen maar een mooie partij worden en aan deze verwachting werd dan ook door beide spelers voldaan. Michel was de hele avond al lekker op dreef getuige de 6 maximum scores die hij wist te produceren van de in totaal 18 die er deze avond werden gegooid. Het was echter niet genoeg om Mark te weerhouden van de winst. De Noord-Hollander wist de beslissende break te plaatsen en pakte hierdoor met 5-3 de dagzege en kon dus met een goed gevoel aan de terugreis beginnen.

Uitslag van speeldag 11: 1. Mark Oosterhuis 2. Michel van der Horst 3. Hermie van Orsouw en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De laatste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 22 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws