Oswin Streden bij Oranjebar Super Ranking 24 te sterk voor Verberk Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oswin Streden bij Oranjebar Super Ranking 24 te sterk voor Verberk

Oswin Streden bij Oranjebar Super Ranking 24 te sterk voor Verberk

De tweede speeldag van de 24e Oranjebar Super Ranking werd een toernooi vol verassingen. Een aantal ”kanonnen “ ontbraken vanwege competitie verplichtingen waardoor er minder voorspelbare resultaten op het scorebord kwamen.

Bij de laatste acht van deze week waren vijf heren, twee dames en een jeugdspeler, wat op zich al uniek was te noemen. Ronald Stokmans, Tharsissia Werinussa, Oswin Streden, Mark Giepmans, Lincy Gloudemans, Ruud Tijssen, Michael Verberk en Emrah mochten verder in de strijd om de dagzege. Verassend genoeg wist Lincy Gloudemans tot de halve finale door te dringen waarin ze, helaas voor haar, te maken kreeg met een ontketende Michael die met een 4-0 overwinning Lincy uitschakelde en zich voor de finale plaatste. De andere finaleplaats ging naar Oswin die in de halve finale met 2-4 afrekende met Mark Giepmans.

Na een korte pauze was het vervolgens Tom Mulder die er met de troostprijs vandoor ging waarna de finale kon beginnen. Het werd een waar spektakel want er zat nog wat oud zeer tussen beide spelers. De laatste ontmoeting tussen die twee was met 5-0geeindigd in het voordeel van Michael Verberk en dat wilde Oswin Streden natuurlijk niet nogmaals laten gebeuren. Mede hierdoor ontstond een verbeten strijd die tot 4-4 gelijk opging waarna de laatste leg dus de beslissing moest brengen. Deze werd gefinished door Oswin die hiermee de dagzege op zijn naam schreef en Michael naar de Runner Up positie verwees.

Michael Verberk was wel de 180-koning van de avond (10x) en Lincy Gloudemans was verantwoordelijk voor de hoogste finish (125).De Mysterie Box bleef weer gesloten; de benodigde 145 finish werd niet gegooid.

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Oswin Streden 2. Michael Verberk 3. Mark Giepmans en Lincy Gloudemans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 26 september 2017 wordt de Kwalificatie dag 3 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws