Over één maand wordt het Open Zeeland Darts weer gehouden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Over één maand wordt het Open Zeeland Darts weer gehouden

Over één maand wordt het Open Zeeland Darts weer gehouden

Over één maand is het zover, dan vind het Open Zeeland Darts weer plaats. Dit darts toernooi wordt gehouden op zaterdag 23 augustus in de sporthal Oost-Souburg aan het Koopmansvoetpad. Er wordt gespeeld in twee categorieën voor een hoofdprijs van € 2.000 voor de heren en € 500 voor de dames. Totaal prijzengeld ligt boven de € 5.000.

De winnares van de afgelopen twee edities en huidige nummer 2 van de wereld, Aileen de Graaf, heeft zich alweer ingeschreven. De Zeeuwse top-dartster Karin Krappen zal ook aanwezig zijn. Bij de heren hebben zich inmiddels al diverse voormalig Zeeuwse kampioenen ingeschreven. Verwachting is dat bij de inschrijvingen in komende maand nog vele internationale toppers zullen volgen. De afgelopen edities hebben een top kwaliteitstoernooi neergezet waar tientallen internationale topspelers hebben gespeeld.

De halve finales en finales zullen op een podium gespeeld worden en worden gecalled door de internationaal zeer gewaardeerde mastercaller Marco Meijer die inmiddels een vertrouwd gezicht is op de Lakeside. Voor nieuws en inschrijvingen kunt u terecht op www.dartszeeland.nl.

(Voor verdere informatie kunt u kijken op www.dartszeeland.nl of contact opnemen via Email [email protected]. Contactpersonen media zijn Onny de Queljoe en Jelger Tuinstra)

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws